Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:34
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נטיפי שוקולד וקוקוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4896   

נטיפי שוקולד וקוקוס
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה
 
מרכיבים
60 גר' שוקולד מריר קצוץ
200 גר' פתיתי קוקוס
1/2 כוס אגוזים קצוצים דק
1 קופסא קטנה חלב משומר ממותק
דרך הכנה
לחמם תנור לחום בינוני.

להמיס את השוקולד בחום, להוסיף לו את הקוקוס האגוזים והחלב הממותק, לערבב היטב.
לנטף בעזרת שתי כפיות תלוליות על נייר אפיה, להכניס לתנור ולסגור את חום התנור.
להשאיר עד שמתקבל ציפוי מבריק, להוציא מהתנור ולשחרר מהתבנית בעודן חמות.
להניח לצינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אבי תודה רבה סיגי צרפתי
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1
הי אבי בוקר טוב לא הבנתי למה הכוונה להכניס לתנור ולסגור את חום התנור תודה סיגי צרפתי

נטיפי שוקולד וקוקוס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 60 גר' שוקולד מריר קצוץ 200 גר' פתיתי קוקוס1/2 כוס אגוזים קצוצים דק1 קופסא קטנה חלב משומר ממותק ...... Directions:
לחמם תנור לחום בינוני.להמיס את השוקולד בחום, להוסיף לו את הקוקוס האגוזים והחלב הממותק, לערבב היטב.לנטף בעזרת שתי כפיות תלוליות על נייר אפיה, להכניס לתנור ולסגור את חום התנור. להשאיר עד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר