Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 21:12
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס קרמל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8211   

טרפלס קרמל
15 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס מים
1 כוס סוכר
300 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס אבקת קקאו טוב לציפוי
דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת המתוקה בסיר עד לפני רתיחה, מסירים האש.
  2. בסיר אחר ממיסיסים את הסוכר במים תוך כדי בחישה, כשהסוכר נמס מפסיקים לבחוש וממשיכים לחמם על להבה נמוכה עד לקבלת קרמל, מסירים מהאש ויוצקים בזהירות(זה מתיז) את השמנת המתוקה לתוך הקרמל בבחישה, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה, אם יש גושים מחזירים מעט לחימום עד להמסה מלאה.
  3. יוצקים את הקרמל על השוקולד הקצוץ בקערה ומערבבים עד להמסת השוקולד, יוצקים את התערובת לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לקרור במקרר עד להתקשות, כשעתיים שלוש לפחות.
  4. מוצאים ומעבירים סכין על הדפנות, הופכים על משטח קר ומחלקים לריבועים בגודל 3X3 ס"מ, מגלגלים כל ריבוע לכדור ומייד מגלגלים בקקאו לציפוי, מאחסנים בכלי סגור במקרר עד שלושה שבועות או במקפיא עד חודשיים.
  5. ניתן לצפות בכל ציפוי אחר כמו קוקוס, אגוזים, קרוקנט שקדים או לצפות בשוקולד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
יש לך פה עסק עדין ביותר. עקרונית ניתן להקפיא באיטום טוב וסטרילי, אך יש סיכויים לפגיעה בציפוי בעת הפשרה...»»
4
בנוסף לשאלתי אני רוצה לציין את העובדה שאני חדשה באתר ומאוד נהנת מהמתוכנים ובכלל האתר מעוצב יפה - כל הכבוד
3
בטרם אכין אני רוצה לברר האם ניתן להקפיא אתה הטרפלס
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראשית תודה.

האגוזים אכן עשויים בסוכר וגלוקוזה, לא דבש, הם עוברים בישול בסירופ לספיגה ולאחר מכן...»»
1
ציון 10
שלום אבי, כקורא ותיק של האתר אני חוזר ומשבח את פועלך לשיפורו התמידי ולמתכונים הנהדרים.
האם ידוע...»»
טרפלס קרמל By , 2005-03-29T01:21:42+02:00 טרפלס קרמל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 1 כוס שמנת מתוקה 1/4 כוס מים1 כוס סוכר300 גר' שוקולד מריר קצוץ1/2 כוס אבקת קקאו טוב לציפוי ... Instructions: מחממים את השמנת המתוקה בסיר עד לפני רתיחה, מסירים האש.בסיר אחר ממיסיסים את הסוכר במים תוך כדי בחישה, כשהסוכר נמס מפסיקים לבחוש וממשיכים לחמם על להבה נמוכה עד לקבלת קרמל, מסירים מהאש ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר