Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם ברולה שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7260   

קרם ברולה שוקולד
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
3/4 2 כוסות שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי
300 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ
4 חלמונים
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
3 כפות סוכר
דרך הכנה
מחממים את השמנת בסיר עם מקל הוניל עד לפני רתיחה ומסירים מהאש, מניחים מכוסה כ-3 דקות, מוציאים את מקל הוניל ומגרדים את הגרגרים לשמנת, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.

בקערה מערבבים היטב את החלמונים עם אבקת הסוכר, מוסיפים בערבוב לתערובת בסיר עד לקבלת תערובת הומוגנית.

יוצקים את התערובת ל-8 כלים אישיים חסיני חום ומניחים בתבנית עם מים בגובה 2/3 גובה התבניות, מכיניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-30 דקות או עד שהקרם מתייצב, מוציאים ומצננים, מכסים ומקררים במקרר ללילה.

להגשה, מפזרים מעט סוכר על הקרם וחורכים בעזרת מבער קטן עד לקבלת שכבת קרמל, ניתן לעשות זאת גם בתנור קרוב מאד מתחת הגריל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
ראי לוח המרות לאפשרויות פרווה.
3
האם אפשר להפוך את המתכון לפרווה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אינני ממליץ להכין בתבנית גדולה, ניתן לרכוש תבניות חד פעמיות קטנות ושטוחות שעולות שקלים בודדים.
1
הי אבי
רציתי לדעת בבקשה אם אין כלים אישיים באיזה גודל תבנית אפשר להשתמש אם בכלל. תודה
קרם ברולה שוקולד By , 2005-03-28T21:26:25+02:00 קרם ברולה שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 3/4 2 כוסות שמנת מתוקה 1 מקל וניל חצוי300 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ4 חלמונים1/2 כוס אבקת סוכר מנופה3 כפות סוכר ... Instructions: מחממים את השמנת בסיר עם מקל הוניל עד לפני רתיחה ומסירים מהאש, מניחים מכוסה כ-3 דקות, מוציאים את מקל הוניל ומגרדים את הגרגרים לשמנת, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר