Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 23:25
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינוח פולנטה עם דובדבנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6151   

קינוח פולנטה עם דובדבנים
6 מנות
בישול ואפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 כוסות קמח תירס צהוב
4 כוסות מים
50 גר' חמאה
1/2 1 כוסות סוכר
100 גר' דובדבנים טריים מגולענים
50 גר' קוקוס
1 כף גרידת קליפת תפוז
אבקת סוכר לקישוט
קינמון לקישוט
דרך הכנה
מרפדים תבנית אינגליש קייק או אחרת ארוכה בניילון צמיד.

מחממים את המים בסיר עד לרתיחה, מוסיפים את קמח התירס בזילוף תוך כדי ערבוב וממשיכים לבשל על להבה בינונית עד לספיגת המים לקמח התירס והפיכת התערובת לדייסה אחידה וסמיכה והפולנטה נפרדת מדפנות הסיר, מוסיפים את הסוכר, הקוקוס, הגרידת קליפת תפוז והחמאה ומבשלים עוד 2 דקות, מסירים מהאש, מוסיפים את הדובדבנים ויוצקים לתבנית.
מניחים לתערובת להקריש.

הופכים על צלחת הגשה, מסירים את הניילון וזורים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
בטוח חצי כוס קמח על 4 כוסות מים???
4
ראובן מ. (עורך)
כף יד מלאה בערך. תלוי בגודל הדובדבנים.
3
כמה דובדבנים יש ב-100 גרם בערך?
2
ראובן מ. (עורך)
כל פרי רך/מרוסק או מחית
1
שלום רב,
עם אילו פירות אחרים אפשר להכין את המנה?
בתודה.
קינוח פולנטה עם דובדבנים By , 2005-03-28T21:20:11+02:00 קינוח פולנטה עם דובדבנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוסות קמח תירס צהוב 4 כוסות מים50 גר' חמאה1/2 1 כוסות סוכר100 גר' דובדבנים טריים מגולענים50 גר' קוקוס1 כף גרידת קליפת תפוזאבקת סוכר לקישוטקינמון לקישוט ... Instructions: מרפדים תבנית אינגליש קייק או אחרת ארוכה בניילון צמיד.מחממים את המים בסיר עד לרתיחה, מוסיפים את קמח התירס בזילוף תוך כדי ערבוב וממשיכים לבשל על להבה בינונית עד לספיגת המים לקמח התירס והפיכת התע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר