Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 21:24
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טירמיסו עם זביונה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8572   

טירמיסו עם זביונה
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים
250 גר' גבינת מסקרפונה
3 חלבונים
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כוס אספרסו או קפה חזק
1/3 כוס רום
12 בישקוטים חצויים לשניים
לזביונה:
6 חלמונים
2/3 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס שרי
דרך הכנה
מכינים את הזביונה, מערבבים בסיר כפול המונח מעל מים ברתיחה עדינה את החלמונים, הסוכר, המלח והשרי, משתמשים במקצף יד ומקציפים בעדינות עד להסמכת התערובת כ-7 דקות, מסירים מהאש וממשיכים להקציף עוד 5 דקות, מעבירים את התערובת לכלי אחר מכסים את פני הזביונה בנייר שעווה ומכניסים למקרר לקרור.

מערבבים את הזביונה הקרה עם גבינת המסקרפונה בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ומקפלים לתערובת.

מערבבים בקערה קטנה את הקפה עם הרום, טובלים שני חצאי בישקוטים בקפה ומניחים בתחתית גביע קינוח, יוצקים שכבת גבינה ומניחים עוד שני חצאים, יוצקים שכבה אחרונה וממשיכיםאת אותה פעולה בשאר הגביעים, מאחסנים את הגביעים במקרר עד להגשה.

טירמיסו עם זביונה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 250 גר' גבינת מסקרפונה 3 חלבונים1/2 כוס אבקת סוכר1 כוס אספרסו או קפה חזק1/3 כוס רום12 בישקוטים חצויים לשנייםלזביונה:6 חלמונים2/3 כוס סוכרקורט מלח...... Directions:
מכינים את הזביונה, מערבבים בסיר כפול המונח מעל מים ברתיחה עדינה את החלמונים, הסוכר, המלח והשרי, משתמשים במקצף יד ומקציפים בעדינות עד להסמכת התערובת כ-7 דקות, מסירים מהאש וממשיכים להקציף עוד 5 דקות, מע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר