Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 19:50
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב פסטו

ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 72940   

רוטב פסטו
4 מנות
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» רטבים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
3 כוסות (לא דחוסות)עלי בזיליקום טריים
1/3 כוס צנוברים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן זית מובחר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.

לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
31
מומלץ להקפיץ על מחבט טפלון את הצנוברים
30
פסטו טעים
29
ראובן מ. (עורך)
בצנצנת מחוטאת ואטומה, שבועות עד חודשים, תלוי באיכות האטימה. אם מתחילים להשתמש זה ענין של שבוע-שבועיים.
28
כיצד ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולכמה זמן?
תודה
26
ציון 10
מתכון מעולה!! תודה
24
שאלה: האם ניתן להכין רוטב פסטו במוט ריסוק ידני?
23
ציון 10
אני ממליץ להוסיף גם חופן של קשיו מוסיף המון מניסיון
22
ראובן מ. (עורך)
בעיקר הולך טוב עם פסטה :), גם במילוי, בצד, בכל שילוב עם עגבניות, וגם סתם על לחם.
21
מה עושים ברוטב פסטו? נשמע מעניין.
20
ראובן מ. (עורך)
לא מומלץ, בגלל הבזיליקום.
19
האם ניתן להקפיא את הרוטב?
18
ראובן מ. (עורך)
מדוע שלא יתאים? הכל ענין של טעם, ופחות ענין של "מתאים".
לגבי מרירות של ריחן, תלוי בריכוז השמנים...»»
17
האם הרוטב הזה מתאים גם לרביולי גבינה ובטטה? (משום מה לא נראה לי)
ואם לא איזה רוטב מתאים?
16
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניתקלתי בתופעה כזאת וגידלתי לא מעט בזיליקום, כדאי לשאול בפורומי גננות.
14
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להכין גם ללא גבינת הפרמזן אולם זה ישנה מעט את הטעם.
13
האם ניתן להכין את הרוטב לא חלבי?במידה וכן, כיצד?
12
האם ניתן לוותר על גבינת הפרמזן כדי שהרוטב
יהיה פרווה?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
10
אבי תודה.
האם פודפרוססור יהיה טוב באותה מידה? כמובן עם הסכין החדה המשוננת.
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
גם בלנדר טוב לצורך המתכון אם הסכינים חדות, יש להפעיל בפולסים בתחילה לריסוק, כשמתחילים להוסיף את השמן מפעילים רצוף.
8
מהו מעבד המזון המומלץ. ניסיתי בבלנדר רגיל ולא יצא לי טוב. יכול להיות שהסכינים לא מספיק חדים או שזה לא מתאים.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, רק עלים טריים.
6
האם ניתן להשתשמש בעלי בזיליקום יבשים (נמכר כתבלין בבקבוקון)?
5
זה הרבה יותר משובח עם פרמזן אל תפחדו לשים!
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מומלץ, בכל אופן רק גבינת קשקבל יבשה מאד מאד מגורדת.
3
האם אפשר לשים גבינת קשקבל במקום הפרמזן?
2
מניסיוני ויש לי ניסיון רב עם רוטב פסטו... הרוטב פשוט מאבד הרבה מאוד מטעמו ללא גבינת הפרמזן. במקרר ניתן...»»
1
כמה זמן אפשר לשמור את הרוטב במקרר?
האם חובה לשים גבינת פרמזן?

רוטב פסטו

By Published: ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 3 כוסות (לא דחוסות)עלי בזיליקום טריים1/3 כוס צנוברים1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת3 שיני שום קצוצות1/2 כוס שמן זית מובחרמלח ופלפל שחור לפי הטעם ...... Directions:
להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר