Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 04:59
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עגבניות וריחן בחומץ בלסמי

סלט בניחוח איטלקי קל הכנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7522   

עגבניות וריחן בחומץ בלסמי
4 מנות
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים

4 עגבניות בינוניות, עם הגבעול
1/2 בצל סגול, בינוני
2 בצלים ירוקים קטנים כולל החלק הירוק
1 גבעול גדול של ריחן (בזיליקום)
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כף (או לפי הטעם) חומץ בלסמי
מלח

דרך הכנה

פורסים את העגבנייה לרוחבה לפרוסות בעובי בינוי. מסדרים את הפרוסות על צלחת עגולה שטוחה כך שיחפפו מעט זו את זו. פורסים דק מאוד את הבצל הסגול, וקוצצים דק את הבצל הירוק. חותכים את עלי הריחן לרצועות דקות. מפזרים על העגבניות באופן שווה. מזלפים
את שמן הזית מעלה עגבניות, ובסוף את החומץ הבלסמי. זורים על הכל מעט מלח (עדיף מלח גס שנטחן מעל לעגבניות במטחנה מיוחדת.

אפשר להכין חצי שעה מראש ולתת לטעמים להתמזג.

 

עגבניות וריחן בחומץ בלסמי

By Published: סלט בניחוח איטלקי קל הכנה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 עגבניות בינוניות, עם הגבעול1/2 בצל סגול, בינוני2 בצלים ירוקים קטנים כולל החלק הירוק1 גבעול גדול של ריחן (בזיליקום)2 כפות שמן זית כתית מעולה1 כף (או לפי הטעם) חומץ בלסמי...... Directions:
פורסים את העגבנייה לרוחבה לפרוסות בעובי בינוי. מסדרים את הפרוסות על צלחת עגולה שטוחה כך שיחפפו מעט זו את זו. פורסים דק מאוד את הבצל הסגול, וקוצצים דק את הבצל הירוק. חותכים את עלי הריחן לרצועות דקות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר