Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 23:40
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי שוקולד ואגוזי מקדמיה ללא אפיה

פאי שוקולד עשיר ללא אפיה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7965   

פאי שוקולד ואגוזי מקדמיה ללא אפיה
14 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
3 כפות ליקר אגוזים או שקדים
1 כפית קפה נמס מומס ב-1/4 כוס מים חמים
150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
200 גר' אגוזי מקדמיה קלויים וקצוצים גס
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד הליקר והקפה בסיר קטן המונח מעל סיר מים רותחים, בוחשים לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה, מעט בכל פעם עד להבלעת כל החמאה בתערובת השוקולד.
  3. מוסיפים את הוניל ומחצית מכמות האגוזים ושוטחים בתבנית פאי משומנת.
  4. מפזרים את יתרת האגוזים מעל ומהדקים קלות.
  5. מצננים כ-3 שעות לפחות לפני החיתוך וההגשה.
הערות
ניתן להשתמש במקום אגוזי מקדמיה באגוזי מלך או לוזים קלויים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
פאי זו הצורה, המרקם הוא יותר גנאש.
1
מישהו ניסה? איך יוצא? נראה לי קצת מוזר שאין קמח בכלל, זה לא יוצא יותר כמו גוש שוקולד עם אגוזים מאשר פאי?

פאי שוקולד ואגוזי מקדמיה ללא אפיה

By Published: פאי שוקולד עשיר ללא אפיה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 14 Ingredients: 200 גר' שוקולד מריר קצוץ 3 כפות ליקר אגוזים או שקדים1 כפית קפה נמס מומס ב-1/4 כוס מים חמים150 גר' חמאה חתוכה לקוביות1 כפית תמצית וניל200 גר' אגוזי מקדמיה קלויים וקצוצים גס ...... Directions:
ממיסים את השוקולד הליקר והקפה בסיר קטן המונח מעל סיר מים רותחים, בוחשים לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה, מעט בכל פעם עד להבלעת כל החמאה בתערוב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר