Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:15
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט כרוב אדום ותפוחים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13517   

סלט כרוב אדום ותפוחים
6 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
1 כרוב אדום בגודל בינוני
2 גזרים בינוניים קלופים
2 גבעולי סלרי עלים
2 תפוחי גרד סמית קלופים ומגולענים
6 כפות שמן תירס
6 כפות חומץ תפוחים
2 כפות סוכר
2 כפיות זרעי קימל
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה

חותכים את הכרוב לשניים, מסירים את החלקים הקשים ופורסים דק מאד. מעבירים לקערה עמוקה.

מגרדים את הגזר על מגרדת גסה, פורסים את עלי הסלרי לטבעות, חותכים את תפוחי העץ לרבעים ופורסים לפרוסות דקות.

מעבירים הכל לקערת הכרוב ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים את החומץ, השמן, הסוכר והקימל, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ומערבבים.

ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר, לפני ההגשה לערבב קלות.

סלט כרוב אדום ותפוחים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 כרוב אדום בגודל בינוני2 גזרים בינוניים קלופים2 גבעולי סלרי עלים2 תפוחי גרד סמית קלופים ומגולענים6 כפות שמן תירס6 כפות חומץ תפוחים2 כפות סוכר2 כפיות זרעי קימלמלח ופלפל...... Directions:
חותכים את הכרוב לשניים, מסירים את החלקים הקשים ופורסים דק מאד. מעבירים לקערה עמוקה.מגרדים את הגזר על מגרדת גסה, פורסים את עלי הסלרי לטבעות, חותכים את תפוחי העץ לרבעים ופורסים לפרוסות דקות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר