Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:26
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גיבץ

תבשיל ירקות מעורבים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18154   

גיבץ
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 חציל בינוני
2 בצלים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
2 עגבניות בשלות
1/4 קג' שעועית ירוקה (אפשר מקופסה)
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף או בשר
דרך הכנה
  1. בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן.
  2. חותכים את כל הירקות לקוביות.
  3. מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה עם כל הירקות , בוחשים מפעם לפעם כדי שהירקות לא יחרכו. ממשיכים לאדות כ-5 דקות, מדי פעם מוסיפים מעט מים חמים. ממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך השגחה מתמדת שלא יהיו חסרים נוזלים והירקות לא יחרכו.
  4. לאחר שהירקות מתרככים מעט, מוסיפים את רסק העגבניות הפטרוזיליה ואבקת המרק ומתבלים לפי הטעם וממשיכים לבשל עד לריכוך מלא של הירקות.
  5. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
חובה להוסיף לתבשיל :
-שיני שום פרוסות.
-2 גזרים.אחד פרוס והשני מגורר שיש לתגנו יחד עם הבצל...»»
1
לקבלת גיבץ בולגרי אסלי יש להזהיב את הבצל אחריו פילפל אדום או גמבה חתוכים לקוביות להמשיך להזהיב ( מיתקבל...»»
גיבץ By , 2005-03-29T05:13:27+02:00 גיבץ תבשיל ירקות מעורבים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 חציל בינוני 2 בצלים1 פלפל ירוק1 פלפל אדום2 עגבניות בשלות1/4 קג' שעועית ירוקה (אפשר מקופסה)1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות... Instructions: בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן.חותכים את כל הירקות לקוביות.מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה עם כל הירקות , בוחשים מפעם לפעם כדי שהירקות לא יחרכו. ממשיכים לאדות כ-5 דקות, מדי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר