Pesto
תפריט
ג', 20 נוב 2018, 18:28
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בצלצלים מזוגגים ביין

תוספת נהדרת למנות בשר ועוף.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7871   

בצלצלים מזוגגים ביין
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
50 גר' חמאה או מרגרינה
750 גר' בצלצלים קלופים
3 כפות סוכר
1/2 כוס יין פורט
1/2 כוס יין אדם יבש
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס חומץ יין
1 עלה דפנה
1/4 כוס מרק בשר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מחבת עם ידית מתכת
דרך הכנה
  1. ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את הבצלצלים, מטגנים בבחישה עד שהבצלצלים מקבלים גוון שחום, מוסיפים את הסוכר, היינות, החומץ, עלה הדפנה, המלח, הפלפל והמרק ומביאים לרתיחה קלה.
  2. מסירים מהאש ומעבירים לתנור לאפיה של 45 דקות או עד שהבצלים מתרככים, מוציאים מהתנור, מוציאים את הבצלצלים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
  3. מחזירים את הבצלצלים למחבת ומחממים שוב לפני ההגשה.
הערות
  • לקילוף קל, טובלים את הבצלצלים במים רותחים כדקה, הקליפה יורדת בקלות, מחממים את התנור לחום בינוני.
בצלצלים מזוגגים ביין By , 2005-03-27T15:30:53+02:00 בצלצלים מזוגגים ביין תוספת נהדרת למנות בשר ועוף. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 50 גר' חמאה או מרגרינה750 גר' בצלצלים קלופים3 כפות סוכר1/2 כוס יין פורט1/2 כוס יין אדם יבש1/4 כוס חומץ בלסמי1/4 כוס חומץ יין1 עלה דפנה1/4 כוס מרק בשר... Instructions: ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את הבצלצלים, מטגנים בבחישה עד שהבצלצלים מקבלים גוון שחום, מוסיפים את הסוכר, היינות, החומץ, עלה הדפנה, המלח, הפלפל והמרק ומביאים לרתיחה קלה.מסירים מהאש ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר