Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 23:43
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בצלצלים מזוגגים ביין

תוספת נהדרת למנות בשר ועוף.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7508   

בצלצלים מזוגגים ביין
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
50 גר' חמאה או מרגרינה
750 גר' בצלצלים קלופים
3 כפות סוכר
1/2 כוס יין פורט
1/2 כוס יין אדם יבש
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס חומץ יין
1 עלה דפנה
1/4 כוס מרק בשר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מחבת עם ידית מתכת
דרך הכנה
  1. ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את הבצלצלים, מטגנים בבחישה עד שהבצלצלים מקבלים גוון שחום, מוסיפים את הסוכר, היינות, החומץ, עלה הדפנה, המלח, הפלפל והמרק ומביאים לרתיחה קלה.
  2. מסירים מהאש ומעבירים לתנור לאפיה של 45 דקות או עד שהבצלים מתרככים, מוציאים מהתנור, מוציאים את הבצלצלים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
  3. מחזירים את הבצלצלים למחבת ומחממים שוב לפני ההגשה.
הערות
  • לקילוף קל, טובלים את הבצלצלים במים רותחים כדקה, הקליפה יורדת בקלות, מחממים את התנור לחום בינוני.

בצלצלים מזוגגים ביין

By Published: תוספת נהדרת למנות בשר ועוף. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 50 גר' חמאה או מרגרינה750 גר' בצלצלים קלופים3 כפות סוכר1/2 כוס יין פורט1/2 כוס יין אדם יבש1/4 כוס חומץ בלסמי1/4 כוס חומץ יין1 עלה דפנה1/4 כוס מרק בשר...... Directions:
ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את הבצלצלים, מטגנים בבחישה עד שהבצלצלים מקבלים גוון שחום, מוסיפים את הסוכר, היינות, החומץ, עלה הדפנה, המלח, הפלפל והמרק ומביאים לרתיחה קלה.מסירים מהאש ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר