Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 06:32
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה ברוקולי בתבניות אישיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9400   

מאפה ברוקולי בתבניות אישיות
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» תוספות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 1 קג' פרחי ברוקולי
3 חלמונים
3 ביצים
1 כוס שמנת מתוקה או צמחית
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-190°.
  2. מבשלים את פרחי הברוקלי כ-5 דקות במים מומלחים, מסננים מהמים ומקצצים דק.
  3. בקערת בלנדר מערבבים את החלמונים, הביצים והשמנת עד לקבלת נוזל אחיד, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מעבירים לקערה ומוסיפים בערבוב ידני את הברוקולי הקצוץ.
  4. יוצקים את התערובת לתבניות אישיות משומנות ומניחים בתבנית ובה מים בגובה מחצית גובה התבניות.
  5. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד להתיצבות התערובת, מוציאים ומצננים מעט, מעבירים סכין מסביב הדפנות לשיחרור המאפה והופכים לצלחת הגשה.
  6. מגישים חם.

מאפה ברוקולי בתבניות אישיות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 1/2 1 קג' פרחי ברוקולי 3 חלמונים 3 ביצים 1 כוס שמנת מתוקה או צמחית מלח ופלפל לפי הטעם...... Directions:
מחממים תנור ל-190°. מבשלים את פרחי הברוקלי כ-5 דקות במים מומלחים, מסננים מהמים ומקצצים דק. בקערת בלנדר מערבבים את החלמונים, הביצים והשמנת עד לקבלת נוזל אח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר