ריבת ענבים

בישול

קושי: בינוני
» ריבות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
מרכיבים
2 קג' ענבי מוסקט
1 קג' סוכר
100 גר' זנגוויל טרי מגורד
1 קג' סוכר
100 גר' זנגוויל טרי מגורד
דרך הכנה
מסירים את הענבים מהאשכולת לסיר רחב, מוסיפים את הסוכר וזנגוויל ומשרים את הכל למשך לילה.
למחרת מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד לצמצום הכמות לשליש.
מאחסנים בצנצנת מעוקרת.
למחרת מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד לצמצום הכמות לשליש.
מאחסנים בצנצנת מעוקרת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] - עוגת תמרים משגעת
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- מרק גריסים [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד תפוז [אבי מ.] -