Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 07:10
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת תאנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18629   

ריבת תאנים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 קג' תאנים
1 קג' סוכר חום בהיר
דרך הכנה
שוטפים את התאנים, חוצים כל תאנה לשניים. מניחים בסיר רחב ומוסיפים את הסוכר, מבשלים על להבה בינונית ובוחשים בעדינות, לאחר הרתיחה מבשלים עוד 3/4 שעה על להבה נמוכה.

מאחסנים בצנצנות מעוקרות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
24
איך אפשר לדעת מהן צנצנות העמידות בחום גבוה? אני אוספת צנצנות למינהן של ריבות, דבש, מיונז וכו'. האם הן עמידות לחום? תודה!
22
ראובן מ. (עורך)
אפשר להשתמש בג'לטין וממתיק מלאכותי. כמו סוכר ממש אין תחליף, כי הוא משמש גם כחומר משמר.
21
האם ישנה אפשרות להכין את הריבה ללא סוכר ואם כן כיצד?
19
יש מתכון לריבת דבלים?
18
ראובן מ. (עורך)
סוכר לבן
17
אם אין לי סוכר חום בהיר אלא רק סוכר חום כהה או סוכר לבן. במה עדיף להשתמש?
16
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, מדבלים מכינים ריבת בצורה אחרת כי הפרי מיובש ואחוז הסוכר בו גבוה.
15
האם ניתן לעשות את הריבה הזאת עם דבלים?
14
לאוהבי הקינמון, תוספת של כפית אבקת קינמון מוסיפה המון...........................
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהיר
12
ערב טוב אבי,ברצוני לדעת האם הסוכר הוא חום בהיר או כהה?תודה רבה
11
עשיתי בדיוק כמו שאמרת נפלא
תודה!!!!!!!!!
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראשית, צריך להשתמש רק בצינצנות שעמידות בחום גבוה.

ממלאים מים בסיר שיכול להכיל את הצינצנות בעמידה...»»
9
היי אבי אחלה זריזות
ברצוני לדעת איך מעקרים צנצנות לריבה.
שוב תודה
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תאנים טריות.
7
אבי שלום
רציתי לדעת האם הכוונה לתאנים טריים או דבלים
כמו כן באיזה אופן מעקרים צנצנת.
תודה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תמיד ללא מכסה.
5
האם מבשלים את הריבה על אש נמוכה ועם מכסה או ללא מכסה ?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הריבה היא ככל הריבות, ניתן לשלב כתוספת מעל כבדים מטוגנים וכו'.
3
האם יש לריבה הנ"ל שימוש או שהיא משמשת כתוספת למאכל מסויים ?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר, 600 גר' סוכר לבן רגיל.
1
אבי שנה טובה
רציתי לשאול אם הכמויות לא משתנות אם אני אשים סוכר רגיל? (לא אוהבת את טעם הלוואי של הסוכר חום)

ריבת תאנים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 2 קג' תאנים1 קג' סוכר חום בהיר...... Directions:
שוטפים את התאנים, חוצים כל תאנה לשניים. מניחים בסיר רחב ומוסיפים את הסוכר, מבשלים על להבה בינונית ובוחשים בעדינות, לאחר הרתיחה מבשלים עוד 3/4 שעה על להבה נמוכה.מאחסנים בצנצנות מעוקרות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר