Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 06:33
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלסה לברבקיו Pico De Gallo

סלסה פיקנטית כתוספת למאכלי בשר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5452   

סלסה לברבקיו Pico De Gallo
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» מטבלים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
5 עגבניות בשלות אך לא רכות
2 בצלים בינוניים
2 פלפלים חריפים ירוקים
4 כפות מיץ לימון טבעי
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
  1. קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
  2. מקצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  4. מכסים ומאחסנים במקרר לשעתיים לפחות לספיגת טעמים.
  5. מגישים עם בשר או עוף על הגריל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

סלסה לברבקיו Pico De Gallo

By Published: סלסה פיקנטית כתוספת למאכלי בשר. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 5 עגבניות בשלות אך לא רכות2 בצלים בינוניים2 פלפלים חריפים ירוקים4 כפות מיץ לימון טבעי2 שיני שום כתושות1/2 כפית מלח1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה...... Directions:
קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מקצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. מכסים ומאחסנים במקרר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר