Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:20
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ממרח עגבניות מיובשות

על פרוסת לחם או כמלית למאפים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10731   

* תמונה להמחשה By SKopp via Wikimedia Commons
ממרח עגבניות מיובשות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מטבלים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס עגבניות מיובשות(לא משומרות בשמן)
1/2 1 כוס מים רותחים
2 שיני שום קצוצות
3 כפות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפיות צלפים (לא חובה)
1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
1 כפית רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה

יוצקים את המים הרותחים על העגבניות בקערה, מניחים לספיגת המים כ-30 דקות או עד שהעגבניות מתרככות, מסננים ושומרים את המים.

מכניסים לקערת מעבד מזון את העגבניות ושאר המרכיבים, מפעילים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים ממי ההשריה לקבלת סמיכות רצויה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מעבירים לכלי הגשה מגישים מיד או מאחסנים מכוסה במקרר, לפני ההגשה יש להביא לטמפרטורת החדר.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
רוטב ווסטרשייר נמכר בחנויות, זה רוטב מיוחד לתיבול ומורכב מתבלינים בהרכב מיוחד, אין אפשרות להכנה ביתית.
3
what is wostersher
ווסטרשייר
1
אני רוצה לדעת איך מכינים עגבניות מיובשות.
תודה ויום טוב.
ממרח עגבניות מיובשות By , 2005-03-29T04:45:59+02:00 ממרח עגבניות מיובשות על פרוסת לחם או כמלית למאפים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 כוס עגבניות מיובשות(לא משומרות בשמן) 1/2 1 כוס מים רותחים 2 שיני שום קצוצות 3 כפות בזיליקום טרי קצוץ 2 כפיות צלפים (לא חובה) 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים 1 כ... Instructions: יוצקים את המים הרותחים על העגבניות בקערה, מניחים לספיגת המים כ-30 דקות או עד שהעגבניות מתרככות, מסננים ושומרים את המים. מכניסים לקערת מעבד מזון את העגבניות ושאר המרכיבים, מפעילי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר