Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 01:40
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פורל ברוטב עגבניות ותפוז

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3813   

פורל ברוטב עגבניות ותפוז
2 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 דגי פורל בגודל בינוני
2 כפות שמן
4 שיני שום פרוסות
4 עגבניות גדולות בשלות, חלוטות וקלופות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית סוכר
מיץ מחצי תפוז
חצי תפוז
דרך הכנה

בסיר רחב ושטוח מאדים את השום בשמן, חותכים שתי עגבניות לקוביות קטנות ושתי עגבניות מרסקים על מגרדת גסה ומוסיפים לסיר בתוספת רסק העגבניות.

מתבלים במלח, פלפל, סוכר ומיץ התפוזים.

מערבבים ומבשלים כ-10 דקות ובאם יש צורך מוסיפים מעט מים.

חוצים את מחצית התפוז לשניים ופורסים חצי לפרוסות דקות ואת החצי השני קולפים וחותכים לקוביות ומוסיפים לסיר.

מכניסים את הדגים ומבשלים עוד כ-10 דקות.

מגישים חם בתוספת הרוטב.

 

פורל ברוטב עגבניות ותפוז

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 2 Ingredients: 2 דגי פורל בגודל בינוני2 כפות שמן4 שיני שום פרוסות4 עגבניות גדולות בשלות, חלוטות וקלופות2 כפות רסק עגבניותמלח ופלפל לפי הטעם1/2 כפית סוכרמיץ מחצי תפוזחצי תפוז ...... Directions:
בסיר רחב ושטוח מאדים את השום בשמן, חותכים שתי עגבניות לקוביות קטנות ושתי עגבניות מרסקים על מגרדת גסה ומוסיפים לסיר בתוספת רסק העגבניות.מתבלים במלח, פלפל, סוכר ומיץ התפוזים.מערבבים ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר