Pesto
תפריט
ב', 16 יול 2018, 17:14
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלית קקאו ושוקולד

לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8984   

מלית קקאו ושוקולד
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
3 כפות קקאו
6 כפות סוכר
50 גר' מרגרינה
50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד
1/2 כפית תמצית וניל
3-4 כפות מים חמים
דרך הכנה
לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
נסי להגדיל את אחוז השומן.
8
COOKIES (מנוסה)
כל מילוי שוקולד שאני מכינה לאוזני המן או שהוא יוצא יבש או שהוא מתקשה לשוקולד ולא לקרם מה צריך לעשות בכדי שהמילוי יהיה קרמי?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שוקולד מריר או חלב טוב, לא לבן.
5
איזה שוקולד מומלץ?מריר/חלב או אולי אפילו וניל?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להמיר בחמאה או ב-3 כפות שמן.
3
אפשר להחליף את המרגרינה לחמאה, או שמן?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מומלץ, הממרח רך מידי.
1
האם אפשר למלא אזן המן עם ממרח שוקולד בלבד?

תודה ר.ב.
מלית קקאו ושוקולד By , 2005-03-29T03:00:59+02:00 מלית קקאו ושוקולד לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 3 כפות קקאו6 כפות סוכר50 גר' מרגרינה50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד1/2 כפית תמצית וניל3-4 כפות מים חמים ... Instructions: לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר