Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:43
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כפתורי חמאה

עוגיות חמאה פריכות בטעם וניל.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9449   

כפתורי חמאה
40 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

200 גר' חמאה רכה 
1/4 1 כוסות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 חלבון ביצה
1/4 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה

דרך הכנה
  1. מקציפים היטב את החמאה ואבקת הסוכר.
  2. מוסיפים את הוניל והחלבון ומקציפים לתערובת קרמית בהירה.
  3. מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה את הקמח המנופה עם אבקת האפיה.
  4. יוצרים בצק רך, עוטפים בניילון מקררים את הבצק כשעה במקרר.
  5. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית על נייר אפיה, משטחים בעזרת שיני מזלג טבולות בקמח.
  6. אופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה קלה, העוגיות נשארות בהירות.
  7. מצננים על רשת צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
עוגיות מדהימות ממש טעימות
5
ברנדי (במטבח)
ובכל זאת, מה יקרה אם במקום חמאה אשים מרגרינה? העוגיות לא תתפחנה או משהו אחר?
4
ראובן מ. (עורך)
החמאה דרושה גם לאבקת האפיה, כך שלא מומלץ.
ניתן לרדד ולקרוץ, רק הצורה הסופית תהיה יותר של עוגיה שטוחה ופחות כדורית.
3
ברנדי (במטבח)
האם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה בטעם חמאה?
והאם ניתן לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים עם חותכן?
2
לא ציינת את דרגת הקושי
כפתורי חמאה By , 2005-03-28T09:36:01+02:00 כפתורי חמאה עוגיות חמאה פריכות בטעם וניל. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 40 Tags: none Ingredients: - 200 גר' חמאה רכה 1/4 1 כוסות אבקת סוכר1 כפית תמצית וניל1 חלבון ביצה1/4 2 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה... Instructions: מקציפים היטב את החמאה ואבקת הסוכר. מוסיפים את הוניל והחלבון ומקציפים לתערובת קרמית בהירה. מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה את הקמח המנופה עם אבקת האפיה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר