Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סטיק טונה בלימון סויה וג'ינג'ר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8285   

סטיק טונה בלימון סויה וג'ינג'ר
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
4 פרוסות טונה טריה או קפואה בעובי 1/2 2 ס"מ
2 כפות מיץ לימון
1/2 1 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
1/2 1 כפיות שמן תירס
1 כפית סוכר
דרך הכנה

מערבבים את כל החומרים פרט לטונה בקערה.

מניחים את פרוסות הטונה(אם הדג קפוא מפשירים קודם לכן) בכלי רחב ויוצקים את המישרה על הפרוסות.

מניחים לספיגת טעמים של שעה, הופכים לפחות פעמיים במשך זמן ההשרייה.
מחממים את הגריל בתנור.

מוצאים את הפרוסות מהמישרה ומניחים בתבנית אפיה, מכניסים לשלב העליון בתנור במרחק של 10 ס"מ ממקור החום ואופים כ-6 דקות את הצד האחד, במהלך הצליה יוצקים כף מהמישרה על כל נתח דג.

הופכים וצולים עוד כ-6 דקות את הצד השני ויוצקים שוב כף מהמישרה על הדגים.
מגישים חם.
 

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 9
הכנתי את הדג בימי תשעה באב ויצא טוב וטעים
4
ראובן מ. (עורך)
התוצאה שונה כמובן, אך אפשר להכין על מחבת או גריל. יש לישם לב לא לבשל יותר מדי.
3
האם ניתן להכין את הדג על הכיריים?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להשתמש בשמן קנולה, ההבדל בטעם בלבד.
1
אבי שלום!
האם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום שמן תירס?
מה ההבדל בניהם?
יישר כח על האתר הנפלא
שרית

סטיק טונה בלימון סויה וג'ינג'ר

By Published: מאת אבי מ. 4.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 פרוסות טונה טריה או קפואה בעובי 1/2 2 ס"מ2 כפות מיץ לימון1/2 1 כפות רוטב סויה2 שיני שום כתושות2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד1/2 1 כפיות שמן תירס1 כפית סוכר ...... Directions:
מערבבים את כל החומרים פרט לטונה בקערה.מניחים את פרוסות הטונה(אם הדג קפוא מפשירים קודם לכן) בכלי רחב ויוצקים את המישרה על הפרוסות.מניחים לספיגת טעמים של שעה, הופכים לפחות פעמיים במשך...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר