Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 04:39
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב גבינות

פסטה ב-4 סוגי גבינה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11245   

פסטה ברוטב גבינות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
400 גר' פסטה קצרה בצורת מרפקים או סלילים
50 גר' חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
50 גר' גבינה רוקפור מפוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
קורט אגוז מוסקט
דרך הכנה
  1. מרתיחים כמות גדולה של מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים שמים את הפסטה לבישול.
  2. בזמן בישול הפסטה ממיסים במחבת גדולה את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה.
  3. מורידים ללהבה נמוכה ומוסיפים את המוצרלה, הקשקבל וגבינת הרוקפור, מערבבים בעדינות עד שהן מתרככות ונמסות.
  4. כאשר הפסטה עשויה "אל דנטה", כלומר לא רכה מדי, מסננים מהמים במסננת ומוסיפים למחבת.
  5. מערבבים קלות, מתבלים במלח לפי הטעם, בפלפל ובאגוז מוסקט.
  6. מחלקים למנות, מפזרים פרמזן על כל מנה ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מבשלים את הפסטה ומסננים, מזלפים מעט שמן מעל ומערבבים למניעת הדבקות, מכינים את הרוטב ושומרים בסיר/מחבת...»»

פסטה ברוטב גבינות

By Published: פסטה ב-4 סוגי גבינה. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 400 גר' פסטה קצרה בצורת מרפקים או סלילים50 גר' חמאה1/2 כוס שמנת מתוקה100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות100 גר' גבינת קשקבל מגוררת50 גר' גבינה רוקפור מפוררת50 גר' גבינת פרמ...... Directions:
מרתיחים כמות גדולה של מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים שמים את הפסטה לבישול. בזמן בישול הפסטה ממיסים במחבת גדולה את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה. מורידים ללהב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר