Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם בוואריה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12961   

קרם בוואריה
16 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לקרם:
20 גר' ג'לטין (4 כפיות או 4 עלים)
4 ביצים (מס' 1)מופרדות
1/4 1 כוסות חלב
1 כף קורנפלור
3/4 כוס סוכר (140 גר')
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מיל')
2 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל

לתחתית:

חבילה בישקוטים
1 כוס חלב

דרך הכנה
  1. להמיס את הג'לטין בחלב בסיר קטן עד לתפיחה.
  2. לחמם על אש נמוכה ולהוסיף את הסוכר, לערבב עד להמסת הסוכר.
  3. לערבב את החלמונים עם הקורנפלור בקערה קטנה, לצקת בזהירות תוך כדי ערבוב לתוך הסיר ועל להבה נמוכה עד להסמכה בדרגה של ציפוי כף.
  4. להסיר מהאש, לסנן לקערה גדולה ולהניח לצינון עד לדרגת סמיכות של פודינג (אפשר מכוסה במקרר).
  5. להקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ולקפל בעדינות לתערובת הצוננת.
  6. להקציף את החלבונים עם כף סוכר לקצף גמיש ולקפל בעדינות לתערובת.
  7. לטבול את הבישקוטים בחלב ולהניח על תחתית תבנית פיירקס בגודל 30X30.
  8. לצקת את התערובת לתבנית על הבישקוטים ולצנן במקרר כ-6 שעות.
  9. לחתוך למרובעים ולהגיש בתוספת אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד.
הערות
  • ניתן להכין את הבואריה ללא בסיס כלל או עם בסיס טורט נמוך כעוגה.
  • ניתן להכין בתבנית רינג אישיות. 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 10
מתכון מעולה הכנתי וקצר מחמאות .
6
ראובן מ. (עורך)
עמילן דורש דרגת חום מסוימת כדי להסמיך. אם הוא לא מגיע לחום הזה הוא לא מתקשה (בישול קצר או חום נמוך מדי)....»»
5
אבי שלום ניסיתי את המתכון הנ"ל ולאחר סעיף 4
צננתי את התמיסה וחכיתי שתסמיח כמו פודינג אבל
לא...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, במרכיבים ישנו חלבון מוקצף ושמנת מוקצפת שיש לייצבם רק עם ג'לטין.
3
האם ניתן ליצב עם עמילן בלבד?(ללא ג'לטין)
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
סליחה צודקת, טעות הקלדה, הכמות הנכונה 1/4 1 כוסות. תודה.
1
560 מ"ל חלב זה לא 1כוס וחצי , אלא 2כוסות וחצי
הכנתי לפי המתכון למעלה ולא הצליח לי !!!!
צריך לתקן !!!
קרם בוואריה By , 2005-03-28T21:26:28+02:00 קרם בוואריה Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 16 Tags: none Ingredients: - לקרם: 20 גר' ג'לטין (4 כפיות או 4 עלים)4 ביצים (מס' 1)מופרדות1/4 1 כוסות חלב 1 כף קורנפלור3/4 כוס סוכר (140 גר')2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מיל')... Instructions: להמיס את הג'לטין בחלב בסיר קטן עד לתפיחה. לחמם על אש נמוכה ולהוסיף את הסוכר, לערבב עד להמסת הסוכר. לערבב את החלמונים עם הקורנפלור בקערה קטנה, לצקת בזהירות תוך כדי ערבוב לתוך ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר