Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:20
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם פטיסרי

הקרם הקלאסי למילוי עוגות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7412   

קרם פטיסרי
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות
 
מרכיבים
1 כוס חלב
מקל וניל חצוי
2 חלמונים
1/3 כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
150 גר' שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מרתיחים בסיר את החלב ומקל הוניל.
  2. מוציאים את מקל הוניל ומגרדים לנוזל את גרגרי הוניל.
  3. מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  4. שופכים מעט מהחלב הרותח לקערת החלמונים, מערבבים היטב.
  5. מעבירים את תערובת החלמונים לסיר ובוחשים, מחזירים לבישול בבחישה עד להסמכה, לא לבשל יתר על המידה!
  6. מצננים, מקררים ללילה במקרר מכוסה בניילון צמוד לקרם.
  7. ניתן להעשיר את הקרם בשמנת מוקצפת, מקציפים את השמנת המתוקה, לקראת אמצע ההקצפה להוסיף את קרם הפטיסרי ומקציפים עד שמקבלים קרם אחיד וחלק.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
האם קררת את הקרם במקרר להתייצבות, הקרם חייב להצליח כי הוא מכיל גם קורנפלור לייצוב.
7
היי אבי
אני ממש לא יודעת מה לעשות עם הקרם, איך "להציל" אותו, מה אתה אומר, מהן האפשרויות?
3
אה תודה אז זה כמו שחשבתי יום טוב לך (:
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה לא ברור? בסעיף 6. כתוב "מקררים ללילה במקרר..." אם רוצים להעשיר את הקרם מקציפים את השמנת ומוסיפים את הקרם (המקורר).
1
לא ברור ??.. את ה 150 גרם שמנת מתוקה מוסיפים יום אחרי. או בסיום הכנת הקרם בשלב האחרון??
קרם פטיסרי By , 2005-03-26T16:34:13+02:00 קרם פטיסרי הקרם הקלאסי למילוי עוגות. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 1 כוס חלבמקל וניל חצוי2 חלמונים1/3 כוס סוכר3 כפות קורנפלור150 גר' שמנת מתוקה ... Instructions: מרתיחים בסיר את החלב ומקל הוניל. מוציאים את מקל הוניל ומגרדים לנוזל את גרגרי הוניל. מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר והקורנפלור. שופכים מעט מהחלב הרותח לקערת החלמוני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר