Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 20:07
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גנאש שוקולד מריר מוקצף

לציפוי ומילוי עוגות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13995   

גנאש שוקולד מריר מוקצף
בישול
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
250 גר' שוקולד מריר
2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מיל')
דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת בסיר על להבה נמוכה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד להמסה.
  3. מעבירים לקערה ומכסים בניילון, מאחסנים במקרר עד שהתערובת קרה לחלוטין.
  4. מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם בהיר ויציב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
לא תמיד ניתן להציל שמנת שלא הוקצפה; אם מקררים את התערובת ואת כלי ההקצפה (כולל קערת המיקסר לכמה דקות במקפיא),...»»
7
באחת השאלות נאמר שהקרם התפרק בזמן ההקצפה, האם ניתן לתקן, האם ניתן להשתמש למשהו אחר ולא לזרוק??
6
ציון 10
מעולה!לעוגה חגיגית במיוחד חציתי ומילאתי בקצפת ובקרם זה השתמשתי לציפוי.שילוב מנצח!
5
ראובן מ. (עורך)
כל שומן יעניק את המרקם והרכות של הגנאש בהתאם. אם זה חמאה, מרגרינה או שמנת רגילה או צמחית.
לגבי הטעם,...»»
4
שאלה: האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה פרווה, איזה תוצאה תהיה, טעם וכו'. תודה
3
רציתי לדעת באיזה צורה אני יכול להשתמש בחמאה במקום שמנת מתוקה
1
עשיתי את הקרם לפי ההוראות, והוא נפרד בזמן ההקצפה. פשוט לא הקציף. למה????
גנאש שוקולד מריר מוקצף By , 2005-03-27T00:13:32+02:00 גנאש שוקולד מריר מוקצף לציפוי ומילוי עוגות. Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: Tags: none Ingredients: - 250 גר' שוקולד מריר2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מיל')... Instructions: מחממים את השמנת בסיר על להבה נמוכה. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד להמסה. מעבירים לקערה ומכסים בניילון, מאחסנים במקרר עד שהתערובת קרה לחלוטין. מעבי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר