Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:32
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבדי עוף בשזיפים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9567   

כבדי עוף בשזיפים
8 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' כבדי עוף נקיים
2 בצלים בינוייים חצויים ופרוסים
3 כפות שמן
10-14 שזיפים שחורים מיובשים מגולענים
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות יין אדום יבש
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
2 כפות אבקת מרק בשר
דרך הכנה
  1. מניחים את השיזיפים בקערה בינונית ומוסיפים את היין והג'ינג'ר ומכסים במים, מניחים לספיגה כשעה.
  2. מטגנים בשמן את פרוסות הבצל במחבת גדולה עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הכבדים ומטגנים קלות מכל הצדדים תוך כדי עירבוב מדי פעם.
  4. מוסיפים את השזיפים עם הנוזלים והזנגויל ומערבבים.
  5. ממיסים את אבקת המרק בכוס עם מים חמים ומוסיפים למחבת ובוחשים. אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מעט מים חמים עד לקבלת רוטב עדין.
  6. טועמים ומתקנים תיבול ומבשלים עוד כ-10 דקות.
  7. מגישים עם אורז לבן או מחית תפוחי אדמה.

כבדי עוף בשזיפים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1 קג' כבדי עוף נקיים2 בצלים בינוייים חצויים ופרוסים3 כפות שמן10-14 שזיפים שחורים מיובשים מגולעניםמלח ופלפל לפי הטעם4 כפות יין אדום יבש1 כפית ג'ינג'ר כתוש2 כפות אבקת מר...... Directions:
מניחים את השיזיפים בקערה בינונית ומוסיפים את היין והג'ינג'ר ומכסים במים, מניחים לספיגה כשעה. מטגנים בשמן את פרוסות הבצל במחבת גדולה עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים ומטגנים ק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר