Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 19:35
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד עוף בתפוחים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10612   

כבד עוף בתפוחים
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 תפוח עץ ירוק, חמצמץ
4 כפות שמן
2 כפות סוכר
400 גר' כבדי עוף יפים
מלח, פלפל שחור
1/2 כוס קמח (ראו הערה)
לרוטב:
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס ברנדי
1/2 כוס מרק עוף מרוכז
מלח, פלפל שחור
דרך הכנה
  1. מחלקים את התפוח לרבעים ופורסים כל רבע לארבע פרוסות.
  2. מחממים כף שמן במחבת, מוסיפים את הסוכר והתפוחים ומטגנים עד שהסוכר נמס ופרוסות התפוחים מזהיבות משני הצדדים.
  3. בסיר קטן מבשלים את כל חומרי הרוטב עד שהכמות מצטמצמת לחצי כוס.
  4. בסמוך להגשה מחלקים כל כבד לשניים מתבלים במלח ופלפל וטובלים בקמח.
  5. מחממים היטב את שאר השמן במחבת גדולה ומטגנים את הכבדים עד שישחימו מכל הצדדים.
  6. מחלקים לצלחות ומקשטים בתפוחים המוזהבים. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים עוד דקה עם המיצים שבמחבת.
  7. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  8. יוצקים את הרוטב על הכבדים והתפוחים.
  9. מקשטים בעלה פטרוזיליה ומגישים מיד.
הערות
  • לפסח להחליף את הקמח בקמח מצה לעוגות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא נורא כלל, ניתן להכין ולחמם בתנור מכוסה ברדיד אלומיניום לפני ההגשה.
3
נראה נחמד להכין לערב החג.
אך אם ההגשה לא תהא מיידית, נורא?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין כל בעיה, להקפיד על זמן טיגון מינימלי בכדי לא לייבש את הכבדים.
1
כרמית פריד (מקצוענ/ית)
איך המתכון יצא עם כבד צלוי (מטעמי כשרות).......

כבד עוף בתפוחים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 תפוח עץ ירוק, חמצמץ4 כפות שמן2 כפות סוכר400 גר' כבדי עוף יפיםמלח, פלפל שחור1/2 כוס קמח (ראו הערה)לרוטב:1 כוס מיץ תפוזים1/2 כוס ברנדי1/2 כוס מרק ...... Directions:
מחלקים את התפוח לרבעים ופורסים כל רבע לארבע פרוסות. מחממים כף שמן במחבת, מוסיפים את הסוכר והתפוחים ומטגנים עד שהסוכר נמס ופרוסות התפוחים מזהיבות משני הצדדים. בסיר קטן מבשלים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר