Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 21:12
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד עוף ביין מרסלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18862   

כבד עוף ביין מרסלה
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' כבד עוף
2 בצלים פרוסים דק
50 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
1 כף שמן
1/2 כוס יין מרסלה או יין מתוק
2 כפות קמח או קמח מצה
מלח ופלפל שחור
דרך הכנה
  1. שוטפים את הכבדים ומפרידים את האונות, מיבשים ומפלפלים.
  2. ממיסים את המרגרינה עם השמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוציאים את הבצל בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת בצד.
  3. מקמחים מעט את הכבדים ומנערים את שארית הקמח, מטגנים את הכבדים באותו מחבת עד שהם כמעט מוכנים.
  4. מחזירים את הבצל ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים כדקה ומוציאים הכל לצלחת הגשה חמה.
  5. מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה.
  6. מצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. יוצקים את הרוטב על הכבדים בצלחת ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך והוא אינו אמור להיות הטעם הדומיננטי.
3
ציון 10
טעים מאוד. האם ניתן באיזו שהיא צורה להסמיך יותר את היין או לעשותו דומיננטי יותר בטעמה הסופי של המנה? תודה!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להמתיק לפי הטעם, להוסיף מעט דבש או סילאן(דבש תמרים).
1
ציון 10
נשמע טעים
אני מקווה שזה יצא באמת טעים כי כבר ניסיתי פעם מתכון אחר ולא יצא מתוק וטעים כפי שצפיתי.

כבד עוף ביין מרסלה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' כבד עוף2 בצלים פרוסים דק50 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה1 כף שמן1/2 כוס יין מרסלה או יין מתוק2 כפות קמח או קמח מצהמלח ופלפל שחור...... Directions:
שוטפים את הכבדים ומפרידים את האונות, מיבשים ומפלפלים. ממיסים את המרגרינה עם השמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוציאים את הבצל בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת בצד....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר