Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 21:13
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות צימוקים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4810   

* תמונה להמחשה
סופגניות צימוקים
30 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 30 גר' שמרי "שמרית"
  • 4 כפות סוכר
  • 30 גר' חמאה רכה
  • 500 גר' קמח
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גרם צימוקים בהירים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק וטורפים היטב עד שמקבלים בצק נוזלי, חלק ואחיד.
  2. מכסים ומניחים במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  3. טורפים שוב.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. נוטלים בעזרת כף מעט מהבלילה. מחליקים לשמן בעזרת כף שנייה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  6. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
  7. בוזקים אבקת סוכר ומגישים מייד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בצק שלא ניתן לעצב אותו, רטוב, דביק ורך מאד, מעין דייסה סמיכה.
3

היי - למה הכוונה בצק נוזלי? האם תוכל לתאר בפירוט המירקם לא כ'כ הבנתי.

2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
היי אבי,
סליחה, אבל האם אפשר לוותר על הצימוקים
פשוט לא כולכך אוהבת צימוקים באפיה
תודה
סופגניות צימוקים By , 2005-03-28T21:20:43+02:00 סופגניות צימוקים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 30 גר' שמרי "שמרית" 4 כפות סוכר 30 גר' חמאה רכה 500 גר' קמח 2 כוסות חלב פושר 1/2 כפית מל... Instructions: מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק וטורפים היטב עד שמקבלים בצק נוזלי, חלק ואחיד. מכסים ומניחים במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו. טורפים שוב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר