Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:51
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בימואלוס (ז'לביה, ספינ'ג)

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9408   

בימואלוס (ז'לביה, ספינ'ג)
20 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות אישיות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

2 כפיות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1/2 2 כוסות מים חמימים
1/2 3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח

דרך הכנה
  1. ממיסים את השמרים בכוס מים אחת.
  2. מוסיפים לקמח בתוספת הסוכר ושארית המים, את המלח מוסיפים בסוף ומערבבים היטב כ-2 דקות עד לקבלת בצק רך מאד ואחיד.
  3. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה של כשעה.
  4. טופחים מעט על הבצק להחזירו לגודלו המקורי.
  5. נוטלים פיסות בצק ביד משומנת בגודל כדור בקוטר 5 ס"מ ומשטחים על משטח משומן לצורת דיסקית שטוחה, יוצרים חור במרכז הדיסקית.
  6. מחממים שמן בסיר טיגון עמוק לחום גבוה ומנמיכים מעט את הלהבה.
  7. מחליקים את דיסקיות הבצק לשמן ומטגנים לאט עד לקבלת גוון שחום עדין משני הצדדים
    ומוציאים לספיגת עודפי השמן על נייר מגבת.
  8. מכינים סירופ סוכר כמו במתכון הקודם ומניחים את הסופגניות למספר שניות בסירופ ומוציאים לצלחת הגשה.
  9. ניתן לבצע בדיסקיות לפני הטיגון מספר חתכים במרכזן.
  10. לסופגניות ספינג', מנטפים כמות של כף מלאה בעזרת כף שניה לתוך השמן, מטגנים
     עד לזהבה יפה משני צדדים, מוציאים בכף מחוררת לנייר סופג ומגלגלים בסוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מתאים למשלוח מנות.
4
האם זה מתכון שמתאים לשים במשלוח מנות? וכן האם אפשר לשים מעל ציפוי כמו שוקולד?
3
ציון 10
הכנתי הערב ויצא מעולה. בנותי והחברות אכלו בהנאה. תודה על מתכונים מצויינים ומדוייקים.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2 כפות שמרים יבשים = 50 גר' שמרית, 1 שקית.

במתכון כתוב 2 כפיות שמרים יבשים, להמיר ב-1/3 שקית שמרית בערך.
1
כרמית פריד (מקצוענ/ית)
2 כפות שמרים יבשים זה כמה שימרית???
בימואלוס (ז'לביה, ספינ'ג) By , 2005-03-28T21:20:23+02:00 בימואלוס (ז'לביה, ספינ'ג) Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 2 כפיות שמרים יבשים1 כף סוכר1/2 2 כוסות מים חמימים1/2 3 כוסות קמח1/2 כפית מלח... Instructions: ממיסים את השמרים בכוס מים אחת. מוסיפים לקמח בתוספת הסוכר ושארית המים, את המלח מוסיפים בסוף ומערבבים היטב כ-2 דקות עד לקבלת בצק רך מאד ואחיד. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה של כשעה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר