Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:21
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפו"א ותפוחי עץ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5025   

לביבות תפו
20 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 תפו"א בינוניים קלופים
1 תפוח עץ גדול קלוף ומגולען(יונתן, דלישס)
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
1/4 כפית מלח
קורט פלפל לבן
אבקת סוכר לקישוט
דרך הכנה
  1. מגרדים את תפו"א לקערה בפומפיה גסה, מגרדים גם את תפוח העץ.
  2. סוחטים ככל האפשר את הנוזלים.
  3. מוסיפים את הקמח, הביצים המלח והפלפל.
  4. מחממים שמן במחבת בגובה 1/2 ס"מ לחום בינוני.
  5. יוצקים כמות של כף גדולה ומשטחים מעט, מטגני משני הצדדים עד להזהבה יפה.
  6. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת.
  7. מניחים את הלביבות על צלחת הגשה וזורים אבקת סוכר מעל.
לביבות תפו"א ותפוחי עץ By , 2005-03-28T21:19:39+02:00 לביבות תפו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 2 תפו"א בינוניים קלופים 1 תפוח עץ גדול קלוף ומגולען(יונתן, דלישס)2 ביצים2 כפות קמח תופח1/4 כפית מלחקורט פלפל לבןאבקת סוכר לקישוט ... Instructions: מגרדים את תפו"א לקערה בפומפיה גסה, מגרדים גם את תפוח העץ. סוחטים ככל האפשר את הנוזלים. מוסיפים את הקמח, הביצים המלח והפלפל. מחממים שמן במחבת בגובה 1/2 ס"מ לחום בינוני. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר