Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 06:25
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בלונדיס - מרובעיות בהירות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4919   

בלונדיס - מרובעיות בהירות
25 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» קפה
 
מרכיבים
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
100 גר' מרגרינה או חמאה
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. לנפות את הקמח עם אבקת האפיה והמלח בקערה.
  2. להמיס את המרגרינה בסיר קטן על להבה בינונית ולהסיר מהאש. להוסיף את הסוכר ולבחוש.
  3. להוסיף את האגוזים לתערובת הסוכר, להוסיף את הביצים ותמצית הוניל.
  4. להוסיף את התערובת לקערת הקמח ולערבב.
  5. לצקת לתבנית מלבנית 22x22 ולאפות בחום בינוני כ- 25 דקות עד להזהבה קלה.
  6. להוציא לצנן ולחתוך לרבועים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, ב-2/3 כוס סוכר לבן, המרקם יהיה מעט שונה.
1
שלום
האם ניתן להחליף את הסוכר החום בסוכר לבן?

בלונדיס - מרובעיות בהירות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 25 Ingredients: 1 כוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1/4 כפית מלח100 גר' מרגרינה או חמאה1 כוס דחוסה סוכר חום2 ביצים1 כפית תמצית וניל1 כוס אגוזים קצוצים ...... Directions:
לנפות את הקמח עם אבקת האפיה והמלח בקערה. להמיס את המרגרינה בסיר קטן על להבה בינונית ולהסיר מהאש. להוסיף את הסוכר ולבחוש. להוסיף את האגוזים לתערובת הסוכר, להוסיף את הביצים ותמצית ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר