Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 21:11
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק עגבניות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 19698   

מרק עגבניות
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 8.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
1 קופסה עגבניות מרוסקות 800 גר'
2 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים
3 שיני שום כתושות
מלח פלפל לפי הטעם
2 כפיות סוכר
8 כוסות מים
1 כף מרק עוף או בטעם עוף
צרור של פטרוזיליה שמיר ועלי סלרי
3 כפות אורז או קרוטונים אפויים
דרך הכנה
  1. מרסקים את העגבניות בבלנדר מעבירים את העגבניות המרוסקות דרך מסננת לסילוק הגרעינים, מעבירים לסיר עמוק.
  2. מוספים את הבצלים והשום, מוסיפים את המלח הפלפל והמים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את אבקת המרק ואת עשבי התיבול ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה, טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם, אם המרק חמוץ מדי מוסיפים את הסוכר.
  4. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-15 דקות, אם המרק סמיך מוסיפים מעט מים ומערבבים.
  5. לפני ההגשה מוציאים את עשבי התיבול והבצלים. מגישים חם או קר.
  6. ניתן להוסיף לכל צלחת מרק כף שמנת מתוקה או צימחית ולערבב פעם אחת בעדינות להעשרת הטעם ולהגשה נאה יותר.
הערות
  • ניתן להגיש עם קרוטונים במקום האורז.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 7
המתכון טוב וקל בסך הכל.עם זאת- שידרגתי קלות:
1. הוספתי עוד כפית סוכר
2.הוספתי רסק עגבניות (קופסא...»»
7
אפשר עם עגבניות במקום קופסא, כמה ואיך?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
מה איתן? תוסיף זה רק יהיה טעים יותר.
5
ומה עם רצועות דקות של ברווז צלויי
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ללחוץ על ריענון והכל יסתדר.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לקרוא טוב את המתכון, כתוב במפורש מתי מוסיפים את הסוכר.
2
השורות קטועות
1
מתי מוסיפים את הסוכר?
מרק עגבניות By , 2005-03-28T21:19:56+02:00 מרק עגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 קופסה עגבניות מרוסקות 800 גר' 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים3 שיני שום כתושותמלח פלפל לפי הטעם2 כפיות סוכר8 כוסות מים1 כף מרק עוף או בטעם עוףצרור של פטרוזיל... Instructions: מרסקים את העגבניות בבלנדר מעבירים את העגבניות המרוסקות דרך מסננת לסילוק הגרעינים, מעבירים לסיר עמוק. מוספים את הבצלים והשום, מוסיפים את המלח הפלפל והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר