Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:51
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10660   

* תמונה להמחשה
מוס שוקולד
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות אבקת סוכר
4 ביצים מופרדות
1 כף ליקר שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד ואבקת הסוכר בסיר כפול.
  2. מוסיפים את החלמונים, הליקר ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא קשה ומקפלים לתערובת החלמונים-שוקולד.
  4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, לא קשה, ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
  5. יוצקים לגביעים אישיים ומצננים במקרר עד להגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 10
טעים בטירוף!!
6
ראובן מ. (עורך)
זה יכול להיות גרגרי מדי. אבל ניתן לטחון סוכר לאבקה וזה אפילו מומלץ ועדיף מאבקת סוכר המהולה בעמילנים.
5
האם אפשר להמיר את אבקת הסוכר בסוכר?
4
ציון 10
המוס שוקולד יצא נפלא.וקל להכנה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף בשמנת צמחית.
2
אבי שלום, האם יש מתכון למוס שוקולד בלי שמנת מתוקה? או שזה הכרחי בכל מצב...
1
מעניין... אבל אני חושבת שהחלמונים מיותרים...
מוס שוקולד By , 2005-03-28T21:20:07+02:00 מוס שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 200 גר' שוקולד מריר 2 כפות אבקת סוכר 4 ביצים מופרדות 1 כף ליקר שוקולד 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כפית תמצית וניל... Instructions: ממיסים את השוקולד ואבקת הסוכר בסיר כפול. מוסיפים את החלמונים, הליקר ותמצית הוניל ומערבבים היטב. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא קשה ומקפלים לתערו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר