Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 23:27
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כיסוני מוצרלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6591   

כיסוני מוצרלה
24 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינת מוצרלה
12 פרוסות לחם לבן פרוס
3 ביצים
3 כפות חלב
1/2 כפית מלח
1 כוס פירורי לחם מתובלים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס שמן רגיל
דרך הכנה
  1. פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות.
  2. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים.
  3. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סוגרים ומהדקים את הקצוות.
  4. טורפים את הביצים בקערה עם החלב והמלח, מפזרים את פירורי הלחם בצלחת.
  5. מחממים את השמנים במחבת.
  6. טובלים כל כיסון בתערובת הביצים, מנערים עודפים ומניחים בצלחת פירורי הלחם לציפוי מכל הצדדים, מטגנים עד להזהבה יפה ומציאים לספיגת שמן על נייר מגבת.
  7. מגישים חם ומייד.
כיסוני מוצרלה By , 2005-03-29T00:22:29+02:00 כיסוני מוצרלה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינת מוצרלה 12 פרוסות לחם לבן פרוס3 ביצים3 כפות חלב1/2 כפית מלח1 כוס פירורי לחם מתובלים1/2 כוס שמן זית1/2 כוס שמן רגיל... Instructions: פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר