Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:26
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פלפלים חריף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9960   

סלט פלפלים חריף
6 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 פלפל אדום
2 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 פלפל חריף ירוק
6 שיני שום קלופות וקצוצות
5 עגבניות בינוניות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות שמן זית
דרך הכנה
  1. חוצים את הפלפלים המתוקים ומסירים את הזרעים, חותכים כל חצי פלפל ל 4 פרוסות.
  2. חותכים את הפלפלים החריפים לאורך (ללא הגרעינים) לחצי וחותכים כל חצי לרצועות ושוב חוצים את הרצועות לרוחב.
  3. שמים מחבת גדולה על אש בנונית ומחממים בה את השמן.
  4. מטגנים את הפלפלים ומאדים עד שיתרככו מעט.
  5. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
  6. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות, מוסיפים למחבת יחד עם המלח והפלפל.
  7. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה, בודקים את כמות הנוזלים מדי פעם, אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
  8. בודקים תיבול ומוסיפים לפי הטעם.
  9. מסיטים מעט את המכסה, כך שיכסה כמעט את כל המחבת וממשיכים לבשל עוד קצת עד לאידוי הנוזלים.
  10. מצננים, מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד שבוע.
הערות
  • ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
סלט פלפלים חריף By , 2005-03-28T21:14:14+02:00 סלט פלפלים חריף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 פלפל אדום2 פלפל ירוק1 פלפל צהוב1 פלפל חריף ירוק6 שיני שום קלופות וקצוצות5 עגבניות בינוניותמלח פלפל שחור גרוס טרי6 כפות שמן זית... Instructions: חוצים את הפלפלים המתוקים ומסירים את הזרעים, חותכים כל חצי פלפל ל 4 פרוסות. חותכים את הפלפלים החריפים לאורך (ללא הגרעינים) לחצי וחותכים כל חצי לרצועות ושוב חוצים את הרצועות לרוחב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר