Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 18:52
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פירות יבשים בחושה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9056   

עוגת פירות יבשים בחושה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
100 גר' משמשים מיובשים
150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים
50 גר' צימוקים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
גרידת קליפת לימון אחד
300 גר' מרגרינה
1/3 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
6 ביצים
1/4 2 כוסות קמח תופח
100 גר' קורנפלור(עמילן תירס)
4 כפות ברנדי
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה.
  2. חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים.
  3. בקערה מקציפים את המרגרינה והסוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים תוך כדי ערבול לסירוגין את הביצים והקמח המנופה כף אחר כל ביצה ואת הברנדי.
  4. בעזרת כף עץ מבליעים את יתרת הקמח ואת הפירות הקצוצים ומעבירים לתבנית משומנת מאורכת (30 ס"מ) בעלת דפנות גבוהות*.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה, מוציאים ומצננים, מפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
    *לא תבנית אינגליש חד פעמית!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים ןךט אןץן הטעם. למתעקשים מומלץ להסיר את הסוכר מהפירות לפני השימוש.
1
אפשר להשתמש בפירות מסוכרים? איזו כמות?

עוגת פירות יבשים בחושה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 100 גר' משמשים מיובשים150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים50 גר' צימוקים100 גר' אגוזי מלך קצוציםגרידת קליפת לימון אחד300 גר' מרגרינה1/3 1 כוסות סוכר1 שקית סוכר וניל6 ביצ...... Directions:
מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה. חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים. בקערה מקציפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר