Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:11
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פסטה יווני

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8341   

סלט פסטה יווני
6 מנות
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
450 גר' פסטה פוזילי/רוטיני
450 גר' חזה עוף
3 גבעולי סלרי קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
80 גר' זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
120 גר' גבינת פטה מסוננת ומפוררת*
3 בצלים ירוקים פרוסים דק
לרוטב:
1/2 כוס מיונז
2 כפות קטשופ
1 כף חומץ רגיל
2 כפות סוכר
1 מלפפון חמוץ קצוץ דק מאד
1 כף בצל קצוץ דק מאד
1/8 כפית מלח
2 ביצים קשות מגורדות על מגרדת דקה
1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק מאד
קורט פלפל שחור
2-3 טיפות טבסקו (לא חובה)
*לשומרי כשרות - ניתן להחליף בטופו מפורר
דרך הכנה
  1.  מבשלים את חזה העוף במים בתוספת עלה דפנה אחד, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל כ-5 דקות, מסננים. (ניתן לטגן במחבת במעט שמן במקום הבישול במים)
    מצננים וחותכים לקוביות.
  2. מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות ומסננים ודרגת אל-דנטה.
  3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  4. להכנת הרוטב, מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים  היטב.
  5. מעבירים לכלי עם מכסה ומאחסנים במקרר ל-4 שעות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם להמסת הסוכר.
הערות
  • כדאי להשתמש רק בחצי מכמות הרוטב ואת השאר להגיש לשולחן לשימוש הסועדים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
למי שזה חשוב,שימו לב: המתכון אינו כשר!

סלט פסטה יווני

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 450 גר' פסטה פוזילי/רוטיני450 גר' חזה עוף3 גבעולי סלרי קצוץ1 פלפל אדום קצוץ80 גר' זיתים שחורים מגולענים ופרוסים120 גר' גבינת פטה מסוננת ומפוררת*3 בצלים ירוקים פרוסים דק...... Directions:
 מבשלים את חזה העוף במים בתוספת עלה דפנה אחד, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל כ-5 דקות, מסננים. (ניתן לטגן במחבת במעט שמן במקום הבישול במים)מצננים וחותכים לקוביות. מבשלים את הפסט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר