Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 10:50
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאד תאי בקר בחמאת בוטנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6633   

* תמונה להמחשה By Tuxta, via Wikimedia Commons
פאד תאי בקר בחמאת בוטנים
2 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 250 גר' בשר סינטה או שייטל פרוס דק לרצועות
  • 1 כף שום כתוש
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 גזר חתוך לפרוסות
  • ¼ כרוב לבן חתוך לרצועות
  • ½ כוס בצל ירוק
  • ¼ כוס כוסברה טריה קצוצה
  • ½ כפית ג'ינג'ר (זנגביל) כתוש טרי או באבקה
  • 1 כפית חמאת בוטנים
  • 1 חבילת איטריות ביצים
דרך הכנה
  1. מבשלים את האיטריות לפי ההוראות.
  2. מחממים שמן בווק מוסיפים את השום ומטגנים קלות
  3. מוסיפים את פרוסות הבקר ומטגנים כדקה בבחישה
  4. מוסיפים את הירקות והכוסברה מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות
  5. מוסיפים את האיטריות המסוננות, מקפיצים  עוד דקה ומוסיפים את הסויה וחמאת הבוטנים, מערבבים ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
התשובות הוספו למתכון.
1
1. באיזה סוג בשר משתמשים, האם הכוונה לפסטרמה?
2. במשך כמה זמן מקפיצים את כל התערובת ?
פאד תאי בקר בחמאת בוטנים By , 2005-03-27T09:32:26+02:00 פאד תאי בקר בחמאת בוטנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 250 גר' בשר סינטה או שייטל פרוס דק לרצועות 1 כף שום כתוש 4 כפות רוטב סויה 1 גזר חתוך לפרוסות ¼... Instructions: מבשלים את האיטריות לפי ההוראות. מחממים שמן בווק מוסיפים את השום ומטגנים קלות מוסיפים את פרוסות הבקר ומטגנים כדקה בבחישה מוסיפים את הירקות וה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר