פאד תאי בקר בחמאת בוטנים
* תמונה להמחשה By Tuxta, via Wikimedia Commons
2 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 250 גר' בשר סינטה או שייטל פרוס דק לרצועות
- 1 כף שום כתוש
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 גזר חתוך לפרוסות
- ¼ כרוב לבן חתוך לרצועות
- ½ כוס בצל ירוק
- ¼ כוס כוסברה טריה קצוצה
- ½ כפית ג'ינג'ר (זנגביל) כתוש טרי או באבקה
- 1 כפית חמאת בוטנים
- 1 חבילת איטריות ביצים
דרך הכנה
- מבשלים את האיטריות לפי ההוראות.
- מחממים שמן בווק מוסיפים את השום ומטגנים קלות
- מוסיפים את פרוסות הבקר ומטגנים כדקה בבחישה
- מוסיפים את הירקות והכוסברה מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות
- מוסיפים את האיטריות המסוננות, מקפיצים עוד דקה ומוסיפים את הסויה וחמאת הבוטנים, מערבבים ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] -
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- רוטב פסטו [אבי מ.] - ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.