Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 13:08
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה וערמונים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4759   

עוגת גבינה וערמונים
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לבסיס:
2 ביצים
60 גר' סוכר
60 גר' קמח
למלית:
600 גר' גבינת שמנת (לא כל גבינה אחרת)
3/4 כוס סוכר
400 גר' מחית ערמונים
500 גר' שמנת מתוקה

שמנת מתוקה מוקצפת

דרך הכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה.
  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  3. מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות.
  4. מחלקים את התערובת בין שתי התבניות ומחליקים, אופים כ-12 דקות עד להזהבה, העוגות צריכות להיות קפיציות למגע, מוציאים ומצננים על רשת.
  5. מוציאים את העוגות מהתבניות ומקררים, מניחים שכבת טורט בתבנית 24 עם תחתית
    מתפרקת.
  6. מקציפים את הגבינה בקערת המיקסר כדקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות.
  7. מועכים מעט את מחית הערמונים ומוסיפים אותה במנות לתערובת, מעט כל פעם תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת.
  9. יוצקים מחצית מכמות המוס על העוגה בתבנית, חותכים את שכבת הטורט השניה לעיגול בקוטר 22 ס"מ ומניחים על המוס, יוצקים מעל את יתרת המוס ומחליקים.
  10. מכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות, מוציאים מהתבנית ומצפים בשמנת מתוקה מוקצפת.
אין תגובות עדיין
עוגת גבינה וערמונים By , 2005-03-28T21:22:24+02:00 עוגת גבינה וערמונים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לבסיס: 2 ביצים60 גר' סוכר60 גר' קמחלמלית:600 גר' גבינת שמנת (לא כל גבינה אחרת)3/4 כוס סוכר400 גר' מחית ערמונים500 גר' שמנת מתוקה... Instructions: מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר