Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 04:33
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פאדג', גבינה וגנאש שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6208   

עוגת פאדג', גבינה וגנאש שוקולד
10 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוסות פירורי ביסקויט
1 כף סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
לשכבת הפאדג':
1/2 כוס קמח
3/4 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס + 2 כפות סוכר
2 ביצים
1 חלמון
1/4 1 כפיות תמצית וניל
שכבת הגבינה:
350 גר' גבינת שמנת (לא גבינה אחרת)
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
גנאש:
250 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מכינים את הבסיס, מערבבים את פירורי הביסקויט עם הסוכר והחמאה המומסת,
  3. משטחים בתבנית 26 או 24 מרופדת בנייר אפיה.
  4. לשכבת הפאדג', מנפים בקערה את הקמח, אבקת האפיה והמלח.
  5. ממיסים את החמאה עם השוקולד מניחים בצד.
  6. טורפים את הביצים, החלמון, הסוכר ותמצית הוניל ומוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים היטב, מוסיפים את הקמח המנופה ובוחשים.
  7. יוצקים על תחתית הפירורים בתבנית ומכניסים לאפיה של 15 דקות עד שהתערובת מתייצבת, מוציאים מהתנור.
  8. שכבת הגבינה, בזמן אפית שכבת הפדג' מערבבים את הגבינה עם הסוכר, הביצה ותמצית הוניל.
  9. מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים על שכבת הפאדג' האפויה ומחליקים.
  10. אופים עוד כ-20 דקות או עד להתייצבות שכבת הגבינה, מוציאים מהתנור.
  11. שכבת הגנאש, בזמן אפית שכבת הגבינה מחממים את השמנת המתוקה בסיר עד לפני רתיחה, יוצקים על השוקולד הקצוץ ומניחים 3 דקות, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  12. יוצקים את הגנאש על שכבת הגבינה ומאחסנים את העוגה במקרר.
  13. מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה.
הערות
  • לשים לב, נפלה טעות הקלדה בכמויות לתחתית ותוקן, לא 180 גר' חמאה אלא רק 100 גר'.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
עשיתי את העוגה כששמתי את הגבינה, הגבינה באמצע לא התבשלה טוב ובצדדים נהיה כמו חתך
16
להשתמש בקמח תופח או קמח רגיל??
15
יש לי שאלה את החמאה לשכבת הפאדג' היא חמאת תנובה שעליה צורת עוגה או משהו אחר
14
על איזו עוגה או עוגיות אתה הכי ממליץ לפסח כאלה שיכולים לעשות רושם בצורה ובטעם?
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, כל המרה תפגם במרקם או הטעם.
12
האם אפשר לעשות עוגה זו לפסח? מה השינוי בהמרת חומרים מקמח רגיל/תופח לקמח מצה?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להקפיד ששכבת הפאדג' אפויה, לצקת בעזרת כף לאט על שכבת הפאדג', גם אם היא תשקע מעט זה לא נורא.
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תשובה לשתי השאלות:

גבינת שמנת זאת גבינה עם 15%-30% ויותר כמו גבינת פילדלפיה או נפוליאון או גבינות...»»
8
הדבר היחיד שכתוב עליו גבינת שמנת זה כל ממרחי הסימפונייה למינהם... אבל לא נראה לי שזה זה.
7
מה זה גבינת שמנת?
האם ניתן להישתמש בגבינה לבנה רגילה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
העוגה אינה גבוהה כמו עוגות גבינה מוקצפות, אם אפית בתבנית 26 היא תהיה נמוכה יותר מאשר בתבנית 24.
5
שכבת הגבינה יצאה לי נמוכה מדי למרות בפעלתי על פי כל ההוראות... מה הסיבה?
4
המון תודה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שמח שנהנית, ניתן להקפיא את העוגה, להפשיר במקרר לפני ההגשה.

עוגת פאדג', גבינה וגנאש שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית:1/2 1 כוסות פירורי ביסקויט1 כף סוכר100 גר' חמאה או מרגרינה מומסתלשכבת הפאדג':1/2 כוס קמח3/4 כפית אבקת אפיה1/4 כפית מל...... Directions:
מחממים את התנור לחום בינוני. מכינים את הבסיס, מערבבים את פירורי הביסקויט עם הסוכר והחמאה המומסת, משטחים בתבנית 26 או 24 מרופדת בנייר אפיה. ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר