Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חציל פרמזן

מאפה שכבות חציל, רוטב פסטו, עגבניות וגבינה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8592   

חציל פרמזן
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 חצילים בינוניים(8 פרוסות)
6 כפות רוטב פסטו מוכן
4 כפות פירורי לחם
3 עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
150 גר' גבינת מוצרלה פרוסה
דרך הכנה
  1. פורסים כל חציל לאורכו ל-4 פרוסות, מורחים מעט שמן זית משני הצדדים.
  2. קולים בתנור מתחת לגריל עד להשחמה קלה וריכוך.
  3. מערבבים את פירורי הלחם עם רוטב הפסטו.
  4. קולפים את העגבניות ע"י טבילה במים חמים לדקה, מסלקים את הגרעינים וקוצצים, מערבבים עם כף שמן זית מלח ולפלפ שחור גרוס.
  5. הרכבת המנה, מסדרים 4 פרוסות חצילים בתבנית לכיסוי תחתיתה, מורחים את רוטב הפסטו בשכבה עבה על כל פרוסה, בוזקים מעל גבינת פרמזן, מורחים שכבת רוטב עגבניות ומניחים עוד פרוסת חציל.
  6. מניחים מעל את פרוסות גבינת המוצרלה ואופים בתנור שחומם לחום גבוה כ-15 דקות.
    מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
פיזור המלח להוצאת מרירות שנספחת לנוזלים, אין כלל חובה מכיוון שחציל מר ישאר מר.
1
יש צורך לפזר מלח על החציל לפני האפייה כדי להוציא את המיצים החוצה?

חציל פרמזן

By Published: מאפה שכבות חציל, רוטב פסטו, עגבניות וגבינה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 חצילים בינוניים(8 פרוסות)6 כפות רוטב פסטו מוכן4 כפות פירורי לחם3 עגבניותשמן זיתמלחפלפל שחור גרוס4 כפות גבינת פרמזן מגורדת150 גר' גבינת מוצרלה פרוסה ...... Directions:
פורסים כל חציל לאורכו ל-4 פרוסות, מורחים מעט שמן זית משני הצדדים. קולים בתנור מתחת לגריל עד להשחמה קלה וריכוך. מערבבים את פירורי הלחם עם רוטב הפסטו. קולפים את העגבניות ע"י ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר