Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 12:28
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חציל פרמזן

מאפה שכבות חציל, רוטב פסטו, עגבניות וגבינה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9045   

חציל פרמזן
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 חצילים בינוניים(8 פרוסות)
6 כפות רוטב פסטו מוכן
4 כפות פירורי לחם
3 עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
150 גר' גבינת מוצרלה פרוסה
דרך הכנה
  1. פורסים כל חציל לאורכו ל-4 פרוסות, מורחים מעט שמן זית משני הצדדים.
  2. קולים בתנור מתחת לגריל עד להשחמה קלה וריכוך.
  3. מערבבים את פירורי הלחם עם רוטב הפסטו.
  4. קולפים את העגבניות ע"י טבילה במים חמים לדקה, מסלקים את הגרעינים וקוצצים, מערבבים עם כף שמן זית מלח ולפלפ שחור גרוס.
  5. הרכבת המנה, מסדרים 4 פרוסות חצילים בתבנית לכיסוי תחתיתה, מורחים את רוטב הפסטו בשכבה עבה על כל פרוסה, בוזקים מעל גבינת פרמזן, מורחים שכבת רוטב עגבניות ומניחים עוד פרוסת חציל.
  6. מניחים מעל את פרוסות גבינת המוצרלה ואופים בתנור שחומם לחום גבוה כ-15 דקות.
    מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
פיזור המלח להוצאת מרירות שנספחת לנוזלים, אין כלל חובה מכיוון שחציל מר ישאר מר.
1
יש צורך לפזר מלח על החציל לפני האפייה כדי להוציא את המיצים החוצה?
חציל פרמזן By , 2005-03-29T05:31:10+02:00 חציל פרמזן מאפה שכבות חציל, רוטב פסטו, עגבניות וגבינה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 חצילים בינוניים(8 פרוסות)6 כפות רוטב פסטו מוכן4 כפות פירורי לחם3 עגבניותשמן זיתמלחפלפל שחור גרוס4 כפות גבינת פרמזן מגורדת150 גר' גבינת מוצרלה פרוסה ... Instructions: פורסים כל חציל לאורכו ל-4 פרוסות, מורחים מעט שמן זית משני הצדדים. קולים בתנור מתחת לגריל עד להשחמה קלה וריכוך. מערבבים את פירורי הלחם עם רוטב הפסטו. קולפים את העגבניות ע"י ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר