Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:25
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שבלולי קינמון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6525   

שבלולי קינמון
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כוס חלב
80 גר' חמאה או מרגרינה
1/3 כוס סוכר
2 ביצים
1/4 כפית מלח
למלית:
100 גר' חמאה מומסת
1/2 1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר מנופה
1/4 כפית תמצית וניל
3-4 כפות חלב
דרך הכנה
  1. מערבבים את הקמח והשמרים היבשים.
  2. מחממים את החלב עם החמאה עד לחום פושר, בוחשים להמסת החמאה.
  3. יוצרים גומה בקמח ומוסיפים את החלב הפושר, מערבבים ומוסיפים את הביצים והסוכר ומוסיפים את המלח תוך כדי בחישה בסוף, מערבבים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, מניחים מכוסה לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  4. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה.
  5. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 1 ס"מ, מורחים כל מלבן בחמאה המומסת ומפזרים מעל את תערובת הסוכר-קינמון, מגלגלים כל מלבן לכרוכית וחותכים פרוסות בעובי 1/2 2 ס"מ.
  6. מניחים בתבנית על נייר אפיה במרחק של 4 ס"מ ומניחים לתפיחה של 1/2 שעה.
    ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-25 דקות או עד שהמאפים שחומים.
  7. מערבבים בקערה את חומרי הציפוי ומנטפים בעזרת כפית מעל המאפים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
14
ראובן מ. (עורך)
לא כל כך, והוא מתקשה.
13
נראה פשוט וקל האם הציפוי אמור להיות דליל
12
ציון 10
פעם ראשונה שהכנתי משהו מבצק שמרים ויצא פשוט מצויין! תודה על אתר מעולה :)
10
האם אפשר לשים פרג במקום הקינמון או מילוי אחר?
ואת השמרים לא צריך להמיס?
9
תודה רבה..
8
ראובן מ. (עורך)
לוח המרות->
7
האם ניתן להשתמש בשימרית ואם כן מהי הכמות המומלצת?
6
ראובן מ. (עורך)
1/4 1 כוסות שמן =בערך 250 גר' מרגרינה
5
האם ניתן להחליף את המרגרינה בשמן בבצק?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
התפיחה הראשונה נשמטה מהמתכון, תוקן.
3
הכנתי את השבלולים - התפחתי פעמיים ( לפני החלוקה לשניים ואחרי יצירת השבלולים)
והיה צורך להוסיף מעט...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב בסעיף 6.
1
לא צריך להתפיח את הבצק לאחר הכנתו?

שבלולי קינמון

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: לבצק:1/2 3 כוסות קמח1 כף שמרים יבשים1 כוס חלב80 גר' חמאה או מרגרינה1/3 כוס סוכר2 ביצים1/4 כפית מלחלמלית:100 גר' חמאה מומסת...... Directions:
מערבבים את הקמח והשמרים היבשים. מחממים את החלב עם החמאה עד לחום פושר, בוחשים להמסת החמאה. יוצרים גומה בקמח ומוסיפים את החלב הפושר, מערבבים ומוסיפים את הביצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר