Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 21:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש טונה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6105   

קיש טונה
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית הקיש:
1/2 1 כוסות קמח רגיל
100 גר' חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות
קורט מלח
3 כפות מים
למלית:
2 קופסאות טונה במים מסוננת ומפורררת קלות*
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
1 בצל ירוק פרוס דק
3 ביצים
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס חלב
דרך הכנה
  1. מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד.
  2. מרדדים על משטח מקומח ומרפדים תבנית פאי 24, תחתית ודפנות.
  3. מערבבים בקערה את הטונה, הבצל הירוק, והגבינה, מפזרים על תחתית הפאי באופן אחיד.
  4. בקערה טורפים את הביצים, המיונז והחלב, יוצקים על תערובת הטונה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ואופים כ-40 דקות עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומניחים להתיצבות התערובת כ-10 דקות, מחלקים לפרוסות ומגישים.
הערות
  • טונה מקופסה - 120 גר' טונה מסוננת לקופסה.
  • ניתן להכין את הקיש עם תחתית בצק עלים, לנקב את הבצק ולאפות חצי אפיה מוקדמת לפני הוספת המלית והשלמת האפיה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
יצא טעים, אבל למישהו יש רעיון לשדרוג הבצק?

קיש טונה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לתחתית הקיש:1/2 1 כוסות קמח רגיל100 גר' חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביותקורט מלח3 כפות מיםלמלית:2 קופסאות טונה במים מסוננת ומפורררת ק...... Directions:
מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד. מרדדים על משטח מקומח ומרפדים תבנית פאי 24, תחתית ודפנות. מערבבים בקערה את הטונה, הבצל הירוק, והגבינה, מפזרים ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר