Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 23:52
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינת קשקבל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4116   

פאי גבינת קשקבל
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
לבצק:
1/4 1 כוסות קמח
100 גר' מרגרינה
4 כפות מים קרים מאד
קורט מלח
למלית:
100 גר' גבינת קשקבל מגורדת
3 בצלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס זיתים קצוצים (שחורים או ירוקים)
1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
לציפוי:
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 ביצים טרופות
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
דרך הכנה
  1. מניחים את כל מצרכי הבצק במעבד מזון או במיקסר עם קרס לישה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומאכסנים במקרר לשעתיים.
  2. מרדדים את הבצק לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית פאי ומרפדים את התחתית ואת הדפנות.
  3. מפזרים מחצית הגבינה המגורדת על תחתית הפאי, מפזרים עליה את הזיתים הבצל הירוק והעגבניות המיובשות ומכסים ביתרת הגבינה המגורדת.
  4. מערבבים בקערה את הביצים עם השמנת והגבינה ויוצקים על המילוי.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד לקבלת שכבה עליונה מוזהבת.
  6. מוצאים ופורסים לאחר צינון של 10 דקות.
הערות
  • ניתן להכין את הפאי על תחתית בצק עלים.

פאי גבינת קשקבל

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לבצק:1/4 1 כוסות קמח100 גר' מרגרינה4 כפות מים קרים מאדקורט מלחלמלית:100 גר' גבינת קשקבל מגורדת3 בצלים ירוקים קצוצים1/2 כוס זיתים קצוצי...... Directions:
מניחים את כל מצרכי הבצק במעבד מזון או במיקסר עם קרס לישה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומאכסנים במקרר לשעתיים. מרדדים את הבצק לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית פאי ומר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר