Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:09
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה איטריות וירקות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9915   

* תמונה להמחשה
מאפה איטריות וירקות
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 250 גר' איטריות ביצים
  • 1 מיכל יוגורט סמיך או שמנת חמוצה
  • 250 גר' גבינת קוטג'
  • 4 ביצים
  • 300 גר' תערובת ירקות
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 100 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. משמנים בחמאה תבנית פאי חסינת אש ומפזרים מעל פירורי לחם, מנערעם עודפים.
  2. לתערובת הירקות כל סוג ירק טוב אם טרי או מהקפאה, יש לחתוך לקוביות ולבשל במים עד לריכוך בינוני, לסנן היטב ולהניח בצד.
  3. מבשלים את האיטריות לפי ההוראות, מסננים.
  4. בזמן בישול האיטריות מערבבים בקערה את היוגורט עם גבינת הקוטג', הבצל והירקות, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  5. מוסיפים את האיטריות המסוננות יוצקים את התערובת לתבנית.
  6. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180° כ-30 דקות או עד שהתערובת מתייצבת.
  8. מוציאים ומצננים לפני חיתוך למנות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
3
ראובן מ. (עורך)
כמה זה עולה או כמה זה שוקל? איזו שאלה זו?
2
כמה זה 300 גרם ירקות טריים?
1
ציון 10
איזו פשטידה נהדרת וצבעונית. יאמי.
תודה אבי על עוד מתכון מעולה.
מאפה איטריות וירקות By , 2005-03-29T05:43:02+02:00 מאפה איטריות וירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 250 גר' איטריות ביצים 1 מיכל יוגורט סמיך או שמנת חמוצה 250 גר' גבינת קוטג' 4 ביצים 300 גר' תערובת ירקות... Instructions: משמנים בחמאה תבנית פאי חסינת אש ומפזרים מעל פירורי לחם, מנערעם עודפים. לתערובת הירקות כל סוג ירק טוב אם טרי או מהקפאה, יש לחתוך לקוביות ולבשל במים עד לריכוך בינוני, לסנן ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר