כאן." /> כאן." />
Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 01:26
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז פאדג' שוקולד

להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9278   

בראוניז פאדג' שוקולד
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

150 גר' שוקולד מריר טוב קצוץ
200 גר' חמאה רכה
1 כף קקאו טוב רצוי הולנדי
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות סירופ תירס, דבש או מייפל
1 כוס קמח
1 כוס שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים(לבחירה)

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 23X23 כאשר השוליים בולטים מעבר לגובה התבנית לאפשר הוצאה לאחר האפיה.
  2. ממיסים את השוקולד בבאן-מרי או במיקרוגל ומצננים מעט.
  3. בקערה מערבבים את החמאה הרכה לריכוך בלבד, מוסיפים את הסוכר ובוחשים מעט.
  4. מוסיפים את הביצים אחת לאחר השניה, השוקולד, הקקאו, והסירופ ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח, השוקולד צ'יפס או האגוזים ומערבבים רק עד לאיחוד התערובת.
  6. יוצקים לתבנית ומשטחים.
  7. אופים כ-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא עם פירורים לחים.
  8. מוציאים מייד ומצננים בתבנית על רשת.
  9. לאחר הצינון מוציאים מהתבנית ומניחים לצינון מלא לפני חיתוך למרובעים.
  10. ניתן לשמור את הבראוניז עטופים בניילון צמיד בטמפרטורת החדר למספר ימים או לעטוף היטב ברדיד אלומיניום ולהקפיא, מפשירים בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
אפשר להקפיא אותן, ולהוציא בכל פעם שמתחשק. הבראוניז נשמרות במקפיא עד כחודש וחצי.
8
האם ניתן להקפיא את הבראוניז?
7
ראובן מ. (עורך)
ידנית בקערה. יש להקפיד על צינון והכנסת הביצים במתינות אחרת הן תהפוכנה לחביתה.
ללא אבקת אפיה
6
1) האם בסעיפים 3 ו- 4 הכוונה לערבוב ידני או הקצפה?
2) האם יש להוסיף אבקת אפיה לקמח?
5
ראובן מ. (עורך)
אפשר
4
ברנדי (במטבח)
האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה??
3
ראובן מ. (עורך)
כנראה שהתערובת לא סמיכה מספיק בשביל להחזיק אותם במקום. פתרון אפשרי:
- שימוש בצ'יפסים קטנים יותר...»»
2
המתכון מצוין, קיבלתי תגובות נלהבות
הבעיה היחידה היא שכל השוקולד צ'יפס שקע בתחתית התבנית. פעלתי בדיוק...»»
1
ציון 10
ממש נהדרים

בראוניז פאדג' שוקולד

By Published: להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 150 גר' שוקולד מריר טוב קצוץ200 גר' חמאה רכה1 כף קקאו טוב רצוי הולנדי4 ביצים1 כוס סוכר2 כפות סירופ תירס, דבש או מייפל1 כוס קמח1 כוס שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים(לבחירה)...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 23X23 כאשר השוליים בולטים מעבר לגובה התבנית לאפשר הוצאה לאחר האפיה. ממיסים את השוקולד בבאן-מרי או במיקרוגל ומצננים מעט. בקער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר