Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 18:54
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חטיפי תפוחי אדמה ומוצרלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6377   

חטיפי תפוחי אדמה ומוצרלה
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
גבינת מוצרלה
עלי בזיליקום
2 עגבניות קלופות קצוצות גס
שמן זית
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון
לבלילה:
3/4 כוס קמח תופח
1/4 כפית מלח
1 ביצה גדולה
מים 
דרך הכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים מבחוץ אבל עדיין מעט קשים בפנים.
  2. מסננים מצננים ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  3. מערבבים את הביצה, המלח והקמח בקערה שטוחה, מוסיפים מעט מים רק עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים, הבלילה צריכה להיות במרקם דייסה סמיכה.
  4. פורסים את גבינת המוצרלה לפרוסות בעובי פרוסות תפוחי האדמה, מניחים על פרוסת תפוח אדמה פרוסת מוצרלה קטנה מגודל פרוסת תפוח האדמה ומניחים מעל עלה בזיליקום וסוגרים בפרוסת תפו"א למעין סנדביץ, לוחצים מעט ומדקים את השוליים.
  5. מחממים שמן בגובה 2 ס"מ במחבת.
  6. בעזרת מזלג מרימים וטובלים בבלילה לציפוי מושלם, מנערים מעט מחליקים בעדינות לשמן, מטגנים עד להזהבה ומוציאים לצלחת על נייר סופג.
  7. מתבלים את העגבניות בשמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, מעבירים לצלחת הגשה ומניחים עליהן את החטיפים.

חטיפי תפוחי אדמה ומוצרלה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 3 תפוחי אדמה גדולים קלופיםגבינת מוצרלהעלי בזיליקום2 עגבניות קלופות קצוצות גסשמן זיתמלח ופלפל שחורשמן לטיגון לבלילה:3/4 כוס קמח תופח1/4 כפית מל...... Directions:
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים מבחוץ אבל עדיין מעט קשים בפנים. מסננים מצננים ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. מערבבים את הביצה, המלח והקמח בקערה שטוחה, מוסיפים מעט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר