Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 01:20
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה כרובית ופטריות

240 קלוריות למנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8599   

מאפה כרובית ופטריות
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' פרחי כרובים
1 בצל בינוני קצוץ
150 גר' פטריות טריות פרוסות
2 כפות שמן זית
1/4 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס מיונז
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 בצלים ירוקים פרוסים

דרך הכנה
  1. מפרקים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, מבשלים במים מומלחים קלות עד לריכוך קל בלבד, מוציאים ומסננים, מניחים בקערה.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לריכוך קל, מסירים מהאש.
  4. מוסיפים את הכרובית והגבינה.
  5. בקערה קטנה מערבבים את השמנת והמיונז, מוסיפים לתערובת ומערבבים, בודקים תיבול מלח ופלפל.
  6. מעבירים לקערה חסינת חום, משטחים ומפזרים מעל את הבצל הירוק.
  7. מכסים את הקערה ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-175° 25 דקות, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות עד שהתערובת מבעבעת.
  8. מוציאים ומצננים מעט לפני ההגשה.

מאפה כרובית ופטריות

By Published: 240 קלוריות למנה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 500 גר' פרחי כרובים1 בצל בינוני קצוץ150 גר' פטריות טריות פרוסות2 כפות שמן זית1/4 כוס שמנת מתוקה1/4 כוס מיונז100 גר' גבינה צהובה מגורדתמלח ופלפל שחור לפי הטעם2 בצלים ...... Directions:
מפרקים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, מבשלים במים מומלחים קלות עד לריכוך קל בלבד, מוציאים ומסננים, מניחים בקערה. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה. מוסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר