Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 19:01
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש ברוקולי

מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 16391   

קיש ברוקולי
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

300 גר' ברוקולי טרי או מהקפאה
2 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
250 גר' גבינה צהובה מגורדת
6 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה (250 גר')
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
קורט אגוז מוסקט

דרך הכנה
  1. מבשלים מעט במים או מאדים רק עד להתרככות מעטה, מסננים מהמים, חותכים ומקצצים את הברוקולי ליחידות קטנות ומניחים בקערה.
  2. מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית פאי 24 חסינת חום.
  3. במחבת מטגנים את הבצל בשמן רק עד לשקיפות, מסירים מהאש ומעבירים לקערת הברוקולי.
  4. בקערה נוספת טורפים את הביצים והשמנת קלות, מוסיפים את הגבינה הצהובה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומערבבים, יוצקים על תערובת הברוקולי בקערה השניה ומערבבים.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה ומכניסים לאפיה של כ-35 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז הקיש יוצאת יבשה.
  6. מוציאים ומצננים 15 דקות לפני ההגשה.

למנה: 379 קלוריות, 32 גר' שומן.

הערות
  • ניתן להכין מראש לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
  • ניתן להכין את הקיש בתבניות אישיות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 9
פשטידה טעימה ביותר.
כיוון שאינני נוהגת לבשל עם שמנת מתוקה (אלא אם אין ברירה) ועם כמה שפחות אחוזי...»»
6
האם 300 ג' ברוקולי אינה כמות מעטה מדי? (הברוקולי מצטמק).
5
ניתן לפרוש את התערובת על מצע של בצק עלים כדי לשפר את הטעם
3
שלום אבי, אני נמצאת עכשיו בניו-יורק ואני רוצה להכין את הקיש. שאלתי היא האם אני אוכל להחליף את השמנת במשהו...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך בקמח, זה קיש ללא תחתית בצק.
1
האם אין צורך בקמח בקיש???

קיש ברוקולי

By Published: מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת. מאת אבי מ. 4.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 300 גר' ברוקולי טרי או מהקפאה2 כפות שמן1 בצל בינוני קצוץ250 גר' גבינה צהובה מגורדת6 ביצים1 מיכל שמנת מתוקה (250 גר')1 כפית מלח קורט פלפל לבןקורט אגוז מוסקט...... Directions:
מבשלים מעט במים או מאדים רק עד להתרככות מעטה, מסננים מהמים, חותכים ומקצצים את הברוקולי ליחידות קטנות ומניחים בקערה. מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית פאי 24 חסינת חום. במחבת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר