Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 16:08
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שניצל עגל ביין מרסלה

גירסה איטלקית לשניצל הווינאי.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10028   

שניצל עגל ביין מרסלה
3 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 קג' שניצל עגל פרוס ליחידות
1/4 כוס קמח או קמח מצה
60 גר' מרגרינה או חמאה
2 כפות שמן זית
250 גר' פטריות פרוסות
1 בצל ירוק קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס יין מרסלה
1/2 כוס מרק בשר
1 כפית מיץ לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה לקישוט
דרך הכנה
  1. משטחים את השניצלים עם פטיש שיטוח, מניחים את הקמח בצלחת ומקמחים את השניצלים ומנערים את עודף הקמח.
  2. מחממים מחצית מכמות המרגרינה או החמאה במחבת עם שמן הזית ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה קלה, מוציאים לצלחת.
  3. לאותה מחבת מוסיפים את יתרת המרגרינה או החמאה, מוסיפים את הבצל השום והפטריות ומטגנים בערבוב 2 דקות.
  4. מוסיפים את היין המרק ומיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מבשלים עוד 5 דקות ומוסיפים את השניצלים.
  6. מבשלים כדקה ומגישים מיד בתוספת הרוטב והפטריות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
שלום. האם אפשר לשמור את שניצל העגל בהקפאה? אני רוצה להכינו לחג מראש. אשמח לתשובה מהירה, תודה!

שניצל עגל ביין מרסלה

By Published: גירסה איטלקית לשניצל הווינאי. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 3 Ingredients: 1/2 קג' שניצל עגל פרוס ליחידות1/4 כוס קמח או קמח מצה60 גר' מרגרינה או חמאה2 כפות שמן זית250 גר' פטריות פרוסות1 בצל ירוק קצוץ דק2 שיני שום כתושות1/2 כוס יין מר...... Directions:
משטחים את השניצלים עם פטיש שיטוח, מניחים את הקמח בצלחת ומקמחים את השניצלים ומנערים את עודף הקמח. מחממים מחצית מכמות המרגרינה או החמאה במחבת עם שמן הזית ומטגנים את השניצלים משני הצדדים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר